Joković: 30. avgust će dobiti na cijeni kada do nogu potučemo DPS i satelite koji su i Nikšić doveli do propasti

“Pozivam sve članove i simpatizere SNP-a u Nikšiću da u nedjelju masovnije nego ikada izađu na birališta, i da svojim glasom za koaliciju "Za budućnost Nikšića“ daju doprinos pobjedi i toliko neophodnim promjenama u ovom gradu”

6775 pregleda 12 komentar(a)
Joković, Foto: Luka Zeković
Joković, Foto: Luka Zeković

Socijalistička narodna partija (SNP) će cijelim bićem biti dio novog, demokratskog i evropskog Nikšića, poručio je lider te stranke Vladimir Joković i pozvao Nikšićane da u nedjelju glasaju za koaliciju „Za budućnost Nikšića“.

“Pozivam sve članove i simpatizere SNP-a u Nikšiću da u nedjelju masovnije nego ikada izađu na birališta, i da svojim glasom za koaliciju "Za budućnost Nikšića“ daju doprinos pobjedi i toliko neophodnim promjenama u ovom gradu”, kazao je Joković.

On je rekao da su na listi prepoznatljiva imena ljudi iz SNP-a koji zaslužuju da dobiju podršku građana Nikšića.

“Trideseti avgust će dobiti posebno na cijeni kada do nogu potučemo Demokratsku partiju socijalista (DPS) i njihove satelite, koji su i ovaj grad doveli do propasti”, istakao je Joković.

On je poručio da SNP-om upravlja čestito članstvo. “I zato, danas dajemo riječ građanima u Nikšiću da ćemo već 15. marta, poslije ubjedljivog trijumfa, krenuti u izgradnju bogatijeg i ljepšeg grada. SNP će svim svojim bićem biti dio novog, demokratskog i evropskog Nikšića”, kazao je Joković.

Bonus video: