Nova Budva: Prekinite ovaj rijaliti program i da idemo na izbore

"Svaki racionalan čovjek sumnja da iza neke političke grupacije stoji neko, ali ni u najluđim snovima nismo mogli očekivati da, prema uzajamnim optužbama koalicionih partnera, iza prva dva čoveka Budve stoji isti "šef""

4695 pregleda 42 reakcija 16 komentar(a)
Budva, Foto: Vuk Lajović
Budva, Foto: Vuk Lajović

Grupa građana Nova Budva poručilila je budvanskim vlastodršcima da ako ne mogu da se pomire, a pošto imaju očigledno istog šefa, da prekinu rijaliti program i da se ide na izbore i čuje glas naroda.

“Poštovani građani, dragi Budvani, svi mi zajedno u čudu pratimo rijaliti program zvani Opština Budva i voljno ili nevoljno učestvujemo u istom. Prisjetićemo se scena sa čuvene govornice na stepenicama, gdje su se obećavali rajski vrtovi. Sjetićemo se govora gdje su se kleli u zajedništvo i slogu, samo da bi narodu bilo bolje. Svaki racionalan čovjek sumnja da iza neke političke grupacije stoji neko, ali ni u najluđim snovima nismo mogli očekivati da, prema uzajamnim optužbama koalicionih partnera, iza prva dva čoveka Budve stoji isti "šef". Kao neko ko je i sam bio žrtva kleveta i lažnih optužbi, mi iz Nove Budve veoma skeptično gledamo na ovakve insinuacije. Ali dok su nas klevetali iza kulisa, ove najsvežije gnusne optužbe su izrečene javno i kao takvima se mora pristupiti sa velikom pažnjom”, navodi se u saopštenju.

Godinu dana kasnije, kako se dodaju, da li je ovo ono što su građani Budve htjeli.

“Da li je ovo ono što je građanima Budve obećano? Dragi građani Budve, dozvolili ste da vas prevare, isti oni koji su vas varali dok su nosili neke druge dresove. Nadamo se da će ova lekcija biti poslednja.Budvanskom vlastodršcima poručujemo, ako već imate istog šefa, molimo da se pomirite i da konačno počnete misliti na građane Budve. Ako ne možete naći zajednički jezik, prekinite ovaj realiti program i raspišite izbore pa da čujemo i glas naroda”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: