Stanić: Mi Cetinjani treba da odlučimo kako i što je najbolje za naš grad

"Sve dok za množinu od vas mjera patriotizma može biti samo jedna partija, Crna Gora će biti na istorijskom glasanju na svakim izborima. A za mjesec, dva ili pola godine kad vidimo efekte rada nove gradske uprave moći ćete nas pitati što smo i kako uradili"

16501 pregleda 156 reakcija 46 komentar(a)
Stanić, Foto: SDP
Stanić, Foto: SDP

Vrijeme je da se krene u borbu za napredno, evropsko i građansko Cetinje, u konceptu profesionalne, depolitizovane i efikasne gradske uprave, saopštio je odbornik Socijaldemokratske partije (SDP) u Skupštini Prijestonice Cetinje Mirko Stanić.

"Možemo različito razmišljati o mnogim temama, ali se moramo uvažavati i poštovati. Juče smo na Cetinju glasali za predsjednicu Skupštine iz Stare Garde LSCG, a dvije izvorne suverenističke partije SDP i Garda će preuzeti upravljanje Prijestonicom Cetinje u narednom periodu", napisao je Stanić na Fejsbuku.

Dodaje i da je bilo "puno mišljenja što i kako treba i puno razgovora".

"Na kraju, mi Cetinjani treba da odlučimo kako i što je najbolje za naš grad, uz dužno poštovanje za sve naše prijatelje iz drugih sredina ili država. Nije patriotizam da nam Prijestonica izgubi 7.000 stanovnika i da je dužna 35 miliona eura danas. Da nam u škole kreće 100 đece, a ne 350 kao prije 20 godina", naveo je Stanić.

Dodaje je i da za sve koji ovih dana šalju poruke koje im ne priliče od njega i njegovih kolega neće dobiti "grku" riječ nazad.

"Sve dok za množinu od vas mjera patriotizma može biti samo jedna partija, Crna Gora će biti na istorijskom glasanju na svakim izborima. A za mjesec, dva ili pola godine kad vidimo efekte rada nove gradske uprave moći ćete nas pitati što smo i kako uradili. Ostajemo, kao što smo i rekli, otvoreni za sve predloge i sugestije kako da od Cetinja napravimo najbolje mjesto za život u Crnoj Gori", zaključio je Stanić.

Bonus video: