Bečić: Nema odlaganja izbora, gdje se ne čuva data riječ nema budućnosti

"Neka saopšte da hoće sa DPS-om, idemo na izbore. Ako građani i pored toga daju podršku, srećno bilo, ja idem u opoziciju da se borim sa vama. Ne može se varati narod i prevariti", kazao je predsjednik Demokratske Crne Gore

30868 pregleda 583 reakcija 67 komentar(a)
Foto: Tufik Softić
Foto: Tufik Softić

U Beranama je održan protestni skup Demokrata sa kojeg je poručeno da će izbori i pobjeda u ovom gradu biti vjesnik proljećnih pobjeda na svim drugim lokalnim izborima a potom i na vanrednim parlamentarnim.

Okupljeni građani uzvikivali su "Izdaja", a lider te partije i bivši predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić je bio govornik na tom skupu.

Bečić je u obraćanju kazao da nema odlaganja izbora u Beranama 27 marta.

"Zato pobjeda mora da bude nikad ubjedljivija, mandati nikad sigurniji. Dobro svi neka pazi i odmjere, neka vide gde im je mandat siguran, neka sami promisle. Dosta su vidjeli ovih dana, dosta smo propatili, ja ne sumnjam u izbor Beranaca", kazao je on.

Prema njegovim riječima, rukovodstvu Socijalističe narodne partije (SNP) trebaju nedjelje, mjeseci, analize da odgovore "na jednostavne pitanje - da li će da poštuju vašu volju"

"Kažite da nećete sa DSP-om, odmah možemo da sjednemo da se dogovorimo", kazao je Bečić.

"Tamo gdje nema morala, gdje se ne čuva data rijec, nema budućnosti", dodao je.

Ističe i da svako može da promijeni odluku, mišljenje, ali da se onda ide pred narodom.

"Neka saopšte da hoće sa DPS-om, idemo na izbore. Ako građani i pored toga daju podršku, srećno bilo, ja idem u opoziciju da se borim sa vama. Ne može se varati narod i prevariti. Svaki od vas je mogao mnogo puta da se prodate, pa nikad niste pomislili da to uradite, a ne da nas izdate i prodate", kazao je Bečić.

Predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović pozvao je okupljene u mirnu protestnu šetnju glavnom ulicom.

Na skupu su bili i ministri Milojko Spajić i Jakov Milatović.

Bonus video: