Osmanović demantuje da je prešao u GP URA iako Vijesti to nijesu ni tvrdile

"Moguće da je u pitanju permutacija mog imena sa nekom drugom osobom, jer ja nijesam dao nikakve izjave za bilo koji medij, niti me je neko pozvao tim povodom"

7944 pregleda 7 komentar(a)
Osmanović, Foto: DPS
Osmanović, Foto: DPS

Član Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj Sead Osmanović reagovao je na tekst "Ulcinj: Lokalni zvaničnici DPS-a pretrčali u GP URA" objavljen u štampanom izdanju i na portalu "Vijesti".

"Demantujem pisanje Vijesti iz današnjeg teksta u kojem se navodi moje ime i iznosi tvrdnja da sam prešao u GP URA. Moguće da je u pitanju permutacija mog imena sa nekom drugom osobom, jer ja nijesam dao nikakve izjave za bilo koji medij, niti me je neko pozvao tim povodom. Kao što sam već i ranije naveo, ja sam član Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Ulcinj, i ne planiram nikakav prelazak u druge političke subjekte", navodi Osmanović u demantu.

"Vijesti" u današnjem tekstu nigdje decidno nijesu navele da je Sead Osmanović prešao u GP URA. U tekstu stoji da je Osmanović ranije još okrenuo leđa partiji, ali i da je on to demantovao.

U prvobitnoj verziji teksta "Ulcinj: Lokalni zvaničnici DPS-a pretrčali u GP URA" bilo je navedeno da je među članovima i simpatizerima koji su napustili DPS i Sead Osmani. Umjesto Sead, trebalo je da piše Senad Osmani.

Bonus video: