Odžić: Uvijek smo bili protiv lopovluka i kriminala, nema nas na Skaj aplikacijama

Građanska koalicija na čelu sa Odžićem predala listu

3947 pregleda 15 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Građanska koalicija "Čist izbor - Petar Odžić, SDP, SD, LP i građani" predala je izbornu listu opštinskoj izbornoj komisiji.

"Velika mi je čast I privilegija što predvodim listu pobjedničke koalicije SDP-SD-LP i građani, koju je za samo nekoliko dana svojim potpisima podržalo nekoliko stotina građana Budve. Pozitivne reakcije su očekivane, jer se radi o stvaranju širokog evropskog pokreta. Ova koalicija koja će biti najprijatnije iznenađenje 26.maja, i vratiti će Budvi dostojanstvo, a posvađanim građanima pružiti pomirenje.Ovih dana često čujemo obećanja političkih partija kako više neće raditi iste greške i da su shvatili u čemu su griješili. Mi građanima možemo obećati da ćemo biti isti kao i do sada, radićemo čisto, časno i u korist svih građana Budve! Pokazali smo da umijemo da upravljamo gradom, kao i da politika može da bude časno zanimanje”, kazao je Odžić nakon predaje liste.

Poručio je da su uvijek bili protiv lopovluka i kriminala.

"Nas nema u žutoj štampi i Skaj aplikacijama, nismo članovi nijedne političko-kriminalne hobotnice, koje i pored promjena vlasti, i dalje rade suprotno interesima građana Budve. Budva kao najbogatiji grad u Crnoj Gori nema porodilište, Sud, nema Dom za stare, nema Centar za kulturu, i nema besplatni vrtić za naše najmlađe. Sa ljudima sa ove liste, učinićemo sve da u narednom mandatu sve to promijenimo. Zato sam izuzetno zahvalan svim ljudima koji su u politički turbulentnom vremenu hrabro podržali našu listu, i time nam dali snagu da istrajemo u namjeri da Budvu učinimo gradom poželjnim za život!26 maja ćemo se zajedno radovati jer ova koalicija je jedini čist izbor za Budvu", poručio je Odžić.

Bonus video: