Perović: Lista "Čist izbor - Petar Odžić" trudom i znanjem može doprinijeti reformama u opštini Budva

"Znajući koliko je važno da čujemo glas mještana Buljarice, Petrovca, Svetog Stefana, Pržna, Budve, Jaza snažno ćemo se zalagati za učešće svih mjesnih zajednica u procesu donošenja odluka u razvojnim politikama i projektima"

5535 pregleda 12 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Kanididat za odbornika liste "Čist izbor - Petar Odžić - SDP, SD, LP i građani" Jovo Perović kazao je da ta ta koalicija trudom i znanjem može doprinijeti reformama u opštini Budva.

"Nakon nepune dvije godine pred nama je još jedan izborni ciklus. Kao građanska kolicija, koja je iskreno posvećena brojnim problemima sa kojima se naš grad kontinuirano suočava, vjerujem da svojom predanošću, trudom i znanjem možemo snažno doprinijeti neophodnim reformama u našoj opštini. Dvadesetak dana pred izbore, na samom pragu turističke sezone, ne želim da vam govorim o neispunjenim obećanjima donedavne vladajuće strukture, niti podsjećam na sve ono što je u prethodnom periodu rečeno, a nije učinjeno dok je grad bio vođen bez ikakve vizije", rekao je Perović.

Ističe da je nisija liste "Čist izbor - Petar Odžić" usmjerena na poboljšanje životnog standarda građana Budve, kroz temeljan princip nulte tolerancije na korupciju i beskompromisnu borbu sa svim oblicima kriminala i nezakonitih uticaja na rad lokalne samouprave.

"Znajući koliko je važno da čujemo glas mještana Buljarice, Petrovca, Svetog Stefana, Pržna, Budve, Jaza snažno ćemo se zalagati za učešće svih mjesnih zajednica u procesu donošenja odluka u razvojnim politikama i projektima. Zaokružujući broj 8 u nedjelju, 26. maja, vaš glas biće samo jedan više za unapređenje socijalne politike, koja će se zasnivati na besplatnim vrtićima za svu djecu sa područja Budve", rekao je Perović.

Dodao je da i pored brojnih najava da će na teritoriji opštine Budva biti izgrađena bolnica, da je jasno "da nije postojalo dovoljno političke volje, niti sluha za potrebe građana".

"Stoga, jedno od prioritetnih pitanja kojim ćemo se baviti svakako će biti izgradnja porodilišta, kao i otvaranje stanica hitne medicinske pomoći u Petrovcu i Svetom Stefanu. Imajući u vidu koliko je važan mediteranski imidž Budve, jedan od naših ciljeva usmjeren je na razvoj Budve kao zelenog i čistog grada. Zato ste nam, drage sugrađanke i sugrađani, potrebni vi kako bismo se zajedno izborili za dinamičan razvoj naše Budve, na principima socijalne pravde, jednakosti, pravednosti I međusobne odgovornosti", rekao je Perović.

Bonus video: