Zečević: Danilovića ne treba da brine povratak DPS-a na vlast, ako nije zainteresovan da opet bude ministar

"Goran Danilović je jedini opozicionar koji je bio na čelu policije za vrijeme političke vladavine Mila Đukanovića. U toku njegovog ministrovanja ostao je upamćen kao funkciner Đukanovićeve Vlade, koju su tadašnji predstavnici opozicije optuživali za montiranje državnog udara, dok je Danilović bio nijemi posmatrač"

5889 pregleda 40 reakcija 29 komentar(a)
Zečević, Foto: PES
Zečević, Foto: PES

Predsjednika Ujedinjene Crne Gore Gorana Danilovića ne treba da brine povratak Demokratske partije socijalista (DPS) na vlast, ako nije zainteresovan da opet bude ministar unutrašnjih poslova, saopštio je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Milan Zečević.

"Goran Danilović je jedini opozicionar koji je bio na čelu policije za vrijeme političke vladavine Mila Đukanovića. U toku njegovog ministrovanja ostao je upamćen kao funkciner Đukanovićeve Vlade, koju su tadašnji predstavnici opozicije optuživali za montiranje državnog udara, dok je Danilović bio nijemi posmatrač", kazao je Zečević.

"Danas su u opoziciji zajedno DPS i Danilović kao što su nekad zajedno bili u Vladi, i to je jedina principijelnost. Danilović će imati priliku da bude opet u Vladi, jedino ako se DPS vrati na vlast, a parlamentarni status će zadržati ako ga oni ili neko drugi prihvati u predizbornu koaliciju", zaključio je.

Bonus video: