Franeta: Demokrate pokreću projekat rješavanja stambenog pitanja podstanara i mladih bračnih parova u Budvi

Franeta je kroz obraćanje sugrađankama i sugrađanima problematizovala to što u crnogorskoj metropoli turizma, na žalost cjelokupnog društva, mnoge porodice o rješenju stambenog pitanja mogu samo da sanjaju, a lokalna uprava već decenijama po tom pitanju ne radi apsolutno ništa

4241 pregleda 59 reakcija 14 komentar(a)
Franeta, Foto: Demokrate
Franeta, Foto: Demokrate

Ivana Franeta, kandidatkinja za odbornicu sa izborne liste "Demokrate - Ojačaj, Obnovi, Oživi - Budva odlučuje, Đorđe Zenović" najavila je da će ta partija u saradnji sa Udruženjem podstanara Crne Gore inicirati projekat izgradnje stambenih zgrada kako bi mnoge porodice podstanari, mladi bračni parovi riješili stambeno pitanje u Budvi.

Franeta je kroz obraćanje sugrađankama i sugrađanima problematizovala to što u crnogorskoj metropoli turizma, na žalost cjelokupnog društva, mnoge porodice o rješenju stambenog pitanja mogu samo da sanjaju, a lokalna uprava već decenijama po tom pitanju ne radi apsolutno ništa.

"Naravno da su turisti dobrodošli u naš grad i potrudićemo se da dobiju najbolju moguću uslugu i servis lokalne uprave, ali prije svega i iznad svega lokalna zajednica mora misliti o svojim građanima, podstanarima, mladim bračnim parovima, onima koji nijesu u mogućnosti da novčano isprate surove uslove tržišta, koje je zbog globalnih previranja cijene nekretnina dovelo do maksimuma", navela je Franeta.

Franeta je budvansku javnost upoznala sa projektom izgradnje stambenih zgrada sa svim pratećim sadržajima, kojeg Demokrate iz vlasti planiraju da sprovedu u djelo u saradnji sa Udruženjem podstanara Crne Gore.

"Kako stanovanje konačno ne bi bila briga, već osnovni servis sa kojim naš grad mora pomoći svojim građanima”, naglasila je kandidatkinja za odbornicu Demokrata.

Franeta je svoje sugrađane pozvala da ih na izborima 26. maja podrže zaokruživanjem broja 2 na izbornom listiću uz poruku:

"Pridružite nam se u izgradnji Budve gdje se Crna Gora i svijet sastaju. Gdje svako ima šansu za dom, šansu za život. Ojačaj, obnovi, oživi. Budva odlučuje", poručila je Franeta.

Bonus video: