URA: Abazovićeva Vlada vratila Luku Budva građanima, Spajić ne može bez neistina i manipulacija

"Pozivamo generalnog sekratara Vlade da objavi dokument Vlade kojim je Luka Budva vraćena još 2023. godine, a ako to on ne učini, objavićemo ga mi i time još jednom dokazati o kakvim se političkim manipulatorima i prevarantima radi"

6999 pregleda 28 reakcija 26 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Čak ni za Dan nezavisnosti Milojko Spajić i njegova Vlada ne mogu bez novih neistina i manipulacija. Danas je naime objavljeno da je Vlada Crne Gore vratila Luku Budva građanima, što je apsolutna neistina, jer je 43. Vlada Crne Gore Dritana Abazovića to učinila prije više od godinu dana, tačnije 7. marta 2023. godine, saopšteno je iz Građanskog pokreta (GP) URA.

"Spajiću, ministrima i generalnom sekretaru Vlade je ova činjenica dobro poznata, ali je svjesno kriju, pokušavajući na najperfidniji način, nalik nekadašnjem korumpiranom režimu prikupiti neki jeftini politički poen pred lokalne izbore u Budvi. Građani iz dana u dan mogu da se uvjere u neistine premijera Spajića, zbog čega će ih neminovno i kazniti na predstojećim lokalnim izborima u Budvi, a onda ubrzo i cijela Crna Gora. Jer ovakvog providnog iznošenja laži bez ikakvog stida definitivno nije bilo čak ni za vrijeme vlasti DPS-a", navodi se u saopštenju GP URA.

Iz te partije su istakli da, ako su iz Pokreta Evropa sad (PES) mislili "da će pažnja javnosti zbog praznika biti manja i da će im manipulacije proći onako 'bez talasanja' kako PES to voli da radi", to nije slučaj.

"Pozivamo generalnog sekratara Vlade da objavi dokument Vlade kojim je Luka Budva vraćena još 2023. godine, a ako to on ne učini, objavićemo ga mi i time još jednom dokazati o kakvim se političkim manipulatorima i prevarantima radi", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: