Odžić: Buljarica, Petrovac i Sveti Stefan zaslužuju bolju primarnu zdravstvenu zaštitu

Odžić je rekao da će lista koju predvodi omogućiti stanice hitne medicinske pomoći u Petrovcu i Svetom Stefanu, kao i turističke ambulante, kako bi cijele godine primarna zdravstvena zastita bila na visokom nivou

3515 pregleda 4 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Petar Odžić, nosilac liste "Čist izbor - Petar Odžić - SDP, SD, LP i građani", kazao je da Buljarica, Petrovac i Sveti Stefan zaslužuju bolju primarnu zdravstvenu zaštitu.

Rekao je da će lista koju predvodi omogućiti stanice hitne medicinske pomoći u Petrovcu i Svetom Stefanu, kao i turističke ambulante, kako bi cijele godine primarna zdravstvena zastita bila na visokom nivou. Jedan od prioriteta, kako navodi, biće kupovina "reanomobila", koji je "prijeko potreban stanovnicima sa tog dijela budvanske opštine".

"Neophodno je obezbijediti rad ambulante u Petrovcu 24/7, i omogućiti prisustvo ljekara specijalista, makar jednom mjesecno, kako bi nasi sugrađani bili u potpunosti zdravstveno zbrinuti. Poslije 26. maja kao odgovorna vlast, izdvojićemo sredsva za zdravstvo, iako to nije primarma nadležnost lokalnih samouprava, kako bi na cijeloj teritoriji opštine pomogli da nasi sugrađani dobiju adekvatnu zdravstvenu zaštitu", saopštio je Odžić, pozivajući građane da glasaju za "promjene, za bolje sjutra i jedini čist izbor za Budvu".

Bonus video: