Ivanović: Andrijevica će se vratiti u ruke DPS-a

"DPS je na današnjim izborima odnijela ubjedljivu pobjedu, gotovo duplo smo jači od drugog po redu na današnjim izborima i bićemo nezaobilazan faktor u formiranju vlasti", rekao je Ivanović

17930 pregleda 56 reakcija 44 komentar(a)
Ivanović, Foto: DPS
Ivanović, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) odnijela je ubjedljivu pobjedu na lokalnim izborima u Andrijevici osvojivši gotovo 40 odsto glasova, saopštio je nosilac liste DPS-a Dejan Ivanović.

"DPS je na današnjim izborima odnijela ubjedljivu pobjedu, gotovo duplo smo jači od drugog po redu na današnjim izborima i bićemo nezaobilazan faktor u formiranju vlasti", rekao je Ivanović Televiziji Crne Gore.

On je istakao da će se Andrijevica vratiti u ruke DPS-a i da će nastaviti brigu o ovoj opštini u interesu svih njenih građana.

Prema nezvaničnim rezultatima na osnovu svih prebrojanih glasova iz izbornog štaba SNP/Demokrata, Demokratska partija socijalista (DPS) je na danas održanim lokalnim izborima u Andrijevici dobio 35,32 odsto glasova, odnosno 980 glasova ili 11 mandata.

Lista Demokrata i SNP-a osvojila je 24,14 odsto (670 glasova), osam mandata, Pokret Evropa sad 13,69 odsto (380 glasova) četiri mandata, Za budućnost Andrijevice 10,95 odsto (304 glasova) tri mandata, Za budućnost naše djece 8,94 odsto (248 glasova) tri mandata, Vasojevićki pokret 5,23 odsto (145 glasova) jedan mandat.

Ujedinjena Crna Gora je ostala bez mandata.

Bonus video: