Rakočević: Podravljamo odluku o povlačenju prinudne uprave u Šavniku, omogućeno da se nastavi dijalog vlasti i opozicije

Rakočević je kazao da će predložiti zakazivanje sjednice Odbora za iduću sedmicu, "radi utvrđivanja dinamike rada na reformi izbornog sistema u Crnoj Gori, sa akcentom na zakonu o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja."

8079 pregleda 4 komentar(a)
Rakočević, Foto: Boris Pejović
Rakočević, Foto: Boris Pejović

Pozdravljamo odluku Vlade o povlačenju Odluke o uvođenju prinudne uprave u Šavniku, kazao je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Rakočević.

Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici usvojila Odluku o prestanku važenja Odluke o raspuštanju Skupštine opštine Šavnik.

"Vlada je ovom odlukom omogućila da se nastavi dijalog vlasti i opozicije u Odboru za izbornu reformu", rekao je Rakočević na svom Iks nalogu.

Dodaje da će predložiti zakazivanje sjednice Odbora za iduću sedmicu, "radi utvrđivanja dinamike rada na reformi izbornog sistema u Crnoj Gori, sa akcentom na zakonu o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanja."

Bonus video: