URA: Spajić nema legitimitet da vodi Vladu, uzmite kokice, kreće simultanka Maradone

"Trodnevni pokušaj da se Spajić spasi prljavom kampanjom, srušio se kao kula od karata"

12164 pregleda 45 reakcija 33 komentar(a)
Foto: Građanski pokret URA
Foto: Građanski pokret URA

Sve što smo tvrdili u prethodnom periodu polako dobija svoj epilog, a od juče premijer Milojko Spajić i definitivno više nema legitimitet da vodi Vladu Crne Gore. Nakon što ga je juče ujutro dočekala konferencija za medije Andreja Milovića, koji ga je optužio da Crnu Goru gura u ponor, malo ko je mogao da zamisli da će se u večernjim satima ime Milojka Spajića pojaviti i na Skaju, saopšteno je iz Građanskog pokreta (GP) URA.

Oni su dodali da je sinoćnja objava tek nagovještaj onoga što slijedi.

“Vjerujemo da je sinoćnja objava prepiski sa Skaja na portalu Libertas press samo početak muka sa kojima će se Spajić i njegova ekipa suočiti. Možda on, kao ni javnost Crne Gore ne zna ko je lice, koje se u prepisci vodi kao “NN”, ali ima onih koji znaju. Trodnevni pokušaj da se Spajić spasi prljavom kampanjom, srušio se kao kula od karata", poručili su iz GP URA.

Iz GP URA su pozivali izvršnog direktora Pokreta Evropa sad (PES), Vlada Bojovića, da ponovo pokrene "bot mašinu, jer po svemu sudeći njemu ne treba isto koliko i Spajiću".

"Zaboravili su PES-ovci onu narodnu izreku 'ko drugome jamu kopa, sam u nju upada', ali i onu strpljen spašen. Uzmite kokice, kreće simultanka Maradone, građani mogu da uživaju, a pojedinima koji su likovali slijedi hladan tuš. Odbrojavanje može da počne”, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: