SNP Budva Jovanoviću: Preletačeviću, može se desiti da ateriraš prema DPS i ćorsokaku

"Preletačeviću koji si u Budvi doveden kao sluga Marka Bata Carevića, a sada sluga Mila Božovića, imaš najmanje prava da govoriš o kriminalnom uticaju na SNP koja su netačna za razliku od vaše liste gdje tvoj mentor boravi u Spuškom zatvoru sa optužnicom za krijumčarenje na stotine kilograma kokaina", poručili su Jovanoviću iz SNP Budva

6083 pregleda 15 komentar(a)
SNP, Foto: Mediabiro
SNP, Foto: Mediabiro

Opštinski odbor (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) Budva saopštio je danas da poziva potpredsjednicu Opštine Budva Jasnu Dokić, direktora Komunalnog preduzeća Draga Ivanovića i sekretara za investicije Joka Popovića da kao predstavnici liste koju predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Nikola Jovanović kažu koje kriminalne strukture utiču na opštinski rad SNP u Budvi ili da se ograde od izjave Jovanovića.

Iz SNP su reagovali pvodom toga što je Jovanović, koji je bio i nosilac liste "Budva naš grad" na lokalnim izborima u Budvi, sinoć u emisiji "Minula neđelja" na A Plus televiziji rekao da govoreći o saradnji SNP, kazao da su se neposredno nakon neformalnih razgovora ućutali. Tvrdi da je to uticaj kriminalnih struktura u Budvi.

"Gostujući u sinoćnom emisiji 'Minula nedjelja' na A plus TV Nikola Jovanović je izjavio da odredjenje strukture organizovane kriminalne grupe imaju uticaj na rad OO SNP Budva i da određeni funkcioneri naređuju kako SNP treba da funkcionise u narednom periodu", piše u saopštenju SNP Budva.

Oni u odgovoru Jovanovića nazivaju "Nikola Preletačević".

"Nikola Preletačeviću koji si kondorovim letom letio od SNP prema DNP, od DNP prema NSD, od NSD prema građanskoj listi, a kako si krenuo može se desiti da ateriraš prema DPS i ćorsokaku. Preletačeviću koji si u Budvi doveden kao sluga Marka Bata Carevića, a sada sluga Mila Božovića, imaš najmanje prava da govoriš o kriminalnom uticaju na SNP koja su netačna za razliku od vaše liste gdje tvoj mentor boravi u Spuškom zatvoru sa optužnicom za krijumčarenje na stotine kilograma kokaina", ističe se u saopštenju SNP Budva.

Poručili su da djeluju samostalno bez ikakvih kriminalnih grupa i organizacija i da je to tako već 27 godina.

"SNP Budva djeluje u koordinaciji sa Predsjedništvom SNP CG i odluke se donose u partiji, a ne u Spužu. U našoj dugoj istoriji, prema nijednom funkcioneru SNP nije podignuta krivična prijava ili ne daj Bože da je završio iza rešetaka. Pozivamo potpredsjednicu opštine Budva gospođu Jasnu Dokić, direktora komunalnog preduzeća gospodina Draga Ivanovića i sekretara za investicije gospodina Joka Popovića da kao predstavnici liste koju predvodi Preletačević kažu koje kriminalne strukture utiču na opštinski rad SNP u Budvi ili da se ograde od izjave poznatog budvanskog sluge", zaključuje se u saopštenjU SNP Budva.

Bonus video: