Ivanović: Saopštenje budvanskog SNP-a liči na obračun sa izmišljenim neprijateljem

Ivanović navodi da je "vjeruje da će se brzo dozvati pameti i krenuti pravim putem, jer svima nam je interes građana na prvom mjestu"

9611 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Budva naš grad
Foto: Budva naš grad

Saopštenje budvanske Socijalističke narodne partije (SNP) više liči na obračun sa izmišljenim neprijateljem nego na reagovanje jedne ozbiljne partije koja je trebalo da bude ozbiljan partner za formiranje lokalne vlasti, saopštio je Predrag Ivanović iz građanske liste "Budva naš grad".

Opštinski odbor (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) Budva saopštio je juče da poziva potpredsjednicu Opštine Budva Jasnu Dokić, direktora Komunalnog preduzeća Draga Ivanovića i sekretara za investicije Joka Popovića da kao predstavnici liste koju predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Nikola Jovanović kažu koje kriminalne strukture utiču na opštinski rad SNP u Budvi ili da se ograde od izjave Jovanovića.

"Ljudi ponekad izmišljaju stvari iz različitih razloga, kao što su potreba da se zaštite, da se pokažu u boljem svetlu, da bi ostvarili određeni cilj ili jednostavno iz zabave. Izmišljanje može biti kreativan proces ali takođe može biti i negativan ukoliko se koristi za manipulaciju ili obmanu. Time se poslužio budvanski Snp ali ne znamo iz kojeg razloga jer niko im nije kazao da su kriminalci. O tome svjedoče gradjani Crne Gore koji su čuli izjavu našeg saborca Nikole Jovanovića. Jovanović je podsjetio da je SNP Budva odmah nakon izbora saopštio da će samostalno formirati odnornički klub a sada o tome ćuti iz toga se moze izvući zaključak da ih je neko posavjetovao na takav potez. Ko, to oni najbolje znaju?", kaže Ivanović.

Dodao je da svako saopštenje treba da bude "precizno, istinito i da je jezgro istog pogođena tema u svim slučajevima, a poželjno bi bilo i da bude potpisano kako bi se stajalo iza izgovorenih riječi".

Ivanović navodi da je "vjeruje da će se brzo dozvati pameti i krenuti pravim putem, jer svima nam je interes građana na prvom mjestu".

"Na kraju pita li bi brata, prijatelja i kuma u Hristu, Krsta Rađenovića - kako se zove onaj kojem je svako dobar, od Sveta do Mila? Je li sluga taj i takav ili onaj koji je u službi građana Budve. Nikola Jovanović je kao što dobro znate ponos svakog časnog , hrabrog, plemenitog i kulturnog građanina Budve i to su građani potvrdili 26. maja. Umjesto što ste se usudili da vrijeđate bez ikakvog pokrića, evo prilike da dokažete na djelu da ste samostalni i da niko ne utiče na vase djelovanje. Saopštite javno da li ćete ispoštovati datu riječ, formirati poseban klub odbornika kako vam je propisano koalicionim sporazumom i saopštite da li ćete učestvovati u procesu formiranja vlasti koji je pokrenula naša izborna lista. U krajnjem: 'Sve će proći, samo će istina ostati'", zaključuje Ivanović.

Bonus video: