Budvanski PzP odbio poziv Jovanovića, uputili ga da se za sve dogovore obrati Mikijelju

"Smatramo da bi svaki eventualni pregovori koje želite da obavite sa nama bili direktno usmjereni ka izmjeni izborne volje građana"

17906 pregleda 59 reakcija 27 komentar(a)
Vučićević, Foto: Vuk Lajović
Vučićević, Foto: Vuk Lajović

Budvanski odbor Pokreta za promjene (PzP) zahvalio se na pozivu nosiocu liste "Budva naš grad" Nikoli Jovanoviću na pozivu za sastanak o formiranju vlasti u Budvi, upućujući ga na Mladen Mikijelja, nosioca liste "Za budućnost Budve" na čijij listi je ta partija bila.

Lidera budvanskog PzP-a Nikola Vučićević u odgovoru Jovanoviću u koji su "Vijesti" imale uvid je naveo da je Mikijelj jedini predstavnik te koalicije sa kojim može razgovarati na tu temu.

Jovanović je uputio poziv predsjedniku PzP Nevojši Medojeviću i predsjedniku budvanskog odbora te partije Nikoli Vučićeviću da dođu na sastanak 2. jula.

Jovanović je u pozivu naveo da je krucijalno važno da se formira vlast jer je sezona u punom jeku, stabilizuju političke prilike u gradu i stvorio ambijent za realizaciju turističkih i privrednih aktivnosti.

"Poštovani gospodine Jovanoviću, kso što Vam je poznato, PzP se nalazi na listi 'Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad' koju je do pobjede na prethodnim izborima predvodio gospodin Mladen Mikijelj. S obzirom da je u skladu sa opšteprihvaćenim demokratskim principima da pobjednik na izborima vodi pregovore o formiranju vlasti ovim putem Vam zahvaljujemo na pozivu i obavještavamo Vas da je potrebno da se za svaki eventualni razgovor u vezi sa predmetnom temom iz Vašeg poziva obratite Mladenu Mikijelju, ovlašćenom predstavniku naše koalicije. Smatramo da bi svaki eventualni pregovori koje želite da obavite sa nama bili direktno usmjereni ka izmjeni izborne volje građana, te tako separatni pregovori sa nama kao članicom pobjedničke koalicije nisu mogući.O terminima eventualnog sastanka se takođe možete dogovoriti sa Mladenom Mikijeljem", naveo je Vučićević u odgovoru.

Nije bilo sastanka ni sa PES-om

Ni sastanak predstavnika liste Pokreta Evropa sad (PES) i Nikole Jovanovića nije održan.

Iako su "Vijesti" kontaktirale i jednu i drugu stranu, oni nijesu odgovorili zašto nije održan sastanak te da li će ga uopšte biti.

Bonus video: