URA: Spajiću i Mandiću cilj da Crnu Goru bace na koljena, vanrednim izborima do izlaska iz krize

"Oni su svojim štetnim djelovanjem ugrozili evropski put Crne Gore, odličnu poziciju i raspoloženje institucija koje smo imali u Briselu, pritom pokvarivši i dobrosusjedske odnose koje smo baštinili sa svim zemljama regiona", saopštila je URA

7205 pregleda 47 reakcija 36 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Predsjednici Vlade i Skupštine Milojko Spajić i Andrija Mandić vode Crnu Goru u propast i njihov politički cilj se svodi na to da našu državu bace na koljena, saopštio je Građanski pokret URA, nakon sastanka rukovodstva te partije sa njihovim opštinskim odborom u Bijelom Polju.

"Oni su svojim štetnim djelovanjem ugrozili evropski put Crne Gore, odličnu poziciju i raspoloženje institucija koje smo imali u Briselu, pritom pokvarivši i dobrosusjedske odnose koje smo baštinili sa svim zemljama regiona", navodi se u saopštenju.

URA dodaje da će se "tim namjerama snažno oduprijeti", kako u parlamentu, tako i na lokalnom nivou.

"Spajić i Mandić više nemaju nikakav legitimitet da vrše vlast na državnom nivou, a rješenje za izlazak iz krize u koju su svjesno uvukli Crnu Goru su vanredni parlamentarni izbori", smatra URA.

Predsjednik i potpredsjednik te stranke Dritan Abazović i Filip Adžić juče su boravili u radnoj posjeti bjelopoljskom GP URA, i tom prilikom su, kako je saopšteno, "dogovorene dalje aktivnosti na jačanju partijske infrastrukture i niza aktivnosti od značaja za lokalnu zajednicu".

U tom smislu, dodaju, bjelopoljska URA će krajem ljeta održati novu opštinsku izbornu konvenciju.

"Rukovodstvo pokreta URA izrazilo je veliko zadovoljstvo značajnim prilivom novih članova u Bijelom Polju, poželivši im dobrodošlicu u tim koji će Crnu Goru uvesti u Evropsku Uniju, njegujući politiku mira, prosperiteta i građanske Crne Gore. Tokom sastanka posebna pažnja data je radu Foruma mladih koji u narednom periodu planira set svojih budućih aktivnosti", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: