Vukadinović: Moja veza sa Kotrelom je završena prije nekoliko mjeseci

"Nemam nikakvo znanje ili saznanje o aktivnostima Džordža Kotrela u kazinu Maestral, uključujući bilo kakvo kockanje. Priča da je Džordž Kotrel izgubio 20 miliona u mom prisustvu u kazinu Maestral je potpuno izmišljena..."

24423 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Vukadinović, Foto: Privatna arhiva
Vukadinović, Foto: Privatna arhiva

Aktuelna mis Crne Gore Anđela Vukadinović reagovala je na tekst "Gardijan: Kotrel doveo Faraža privatnim avionom u Crnu Goru, bili u Porto Montenegru...", objavljen na portalu Vijesti.

Izjavu Vukadinović portalu Vijesti je dostavio njen advokat Ratko Pantović.

Vukadinović je u izjavi navela da je cio intervju sa Eminom Simaz iz Gardijana "izmišljotina, kreirana sa privatnom namjerom prema Džordžu Kotrelu zbog raskida naše veze".

"Kategorički demantujem sve tvrdnje i izjave koje su mi pripisane u tom intervjuuu, jer su potpuno lažne i neosnovane. Trenutno nisam u vezi sa Džordžom Kotrelom. Naša veza je završena prije nekoliko mjeseci i od tada nismo imali nikakav kontakt u romantičnom ili prijateljskom smislu", kazala je Vukadonović.

Anđela Vukadinović
foto: Screenshot

Dodala je i da nije pratila Kotrela u kazino Maestral u posljednjih nekoliko mjeseci i da tvrdnje koje sugeriraju suprotno "su neistine i potpuno izmišljene".

"Nikada nisam bila u prisustvu gospodina Spajića sa Džordžom Kotrelom. Sve tvrdnje ili sugestije da sam bila s njim su potpuno lažne. Nemam nikakvo znanje ili saznanje o aktivnostima Džordža Kotrela u kazinu Maestral, uključujući bilo kakvo kockanje. Priča da je Džordž Kotrel izgubio 20 miliona u mom prisustvu u kazinu Maestral je potpuno izmišljena i nema dokaza koji podupiru takvu tvrdnju niti sam uopšte bila u istom gradu u razdoblju kada se dogodio navodni incident", navela je Vukadinović.

Bonus video: