Mrvaljević: Samo nedobronamjerni mogu reći da vladajuća većina u Prijestonici ne postiže velike rezultate

"Više je urađeno u posljednjih 24 mjeseca, nego u posljednjih nekoliko decenija, na svim poljima - od infrastrukture na gradskom i seoskom području, preko rada lokalnog parlamenta i svakodnevnog redovnog rada lokalnih službi, pa do turizma i kulture"

4864 pregleda 59 reakcija 12 komentar(a)
Mrvaljević, Foto: Demokrate
Mrvaljević, Foto: Demokrate

Samo onaj ko nije objektivan ili ko je politički ostrašćen, onaj ko ne želi da vidi velike rezultate koje svi u Crnoj Gori, ali i mnogo šire, jasno vide ili onaj ko nije dobronamjeran prema Cetinju može kazati da aktuelna vladajuća većina u Prijestonici ne postiže velike rezultate, saopštio je predsjednik cetinjskih Demokrata Danilo Mrvaljević.

"Prijestonica grabi krupnim koracima naprijed. Više je urađeno u posljednjih 24 mjeseca, nego u posljednjih nekoliko decenija, na svim poljima - od infrastrukture na gradskom i seoskom području, preko rada lokalnog parlamenta i svakodnevnog redovnog rada lokalnih službi, pa do turizma i kulture. Ono što je najvažnije i u čemu staju svi sjajni rezultati u posljednje dvije godine: Cetinje više nije na dnu. Cetinje je konačno oživjelo. Prijestonica Crne Gore je sada grad sa izuzetnom perspektivom, centar zbivanja gotovo tokom cijele godine - grad iz kojeg se više ne odlazi, već grad u koji se dolazi", navodi se u saopštenju.

Mrvaljević kaže da se "ne bavimo se politikanstvom, međusobnim podmetanjima i ubiranjem jeftinih političkih poena, a sve naše razlike stavljamo isključivo u funkciju boljeg sagledavanja problema i izbora najboljih rješenja".

Dodaje da kompletna vladajuća većina "iskreno i zajedno radi za Prijestonicu, služeći svim građankama i građanima Cetinja i rezultati su vidljivi na svakom koraku, složno gradimo naš grad".

"Cetinjske Demokrate će i u narednom periodu nastaviti da svim snagama pružaju podršku i daju puni doprinos razvoju Prijestonice, kako u lokalnom parlamentu, tako i u radu lokalne uprave. Čeka nas još mnogo posla, a crnogorsku Prijestonicu još mnogo lijepih vijesti do kraja ove i tokom naredne godine", zaključio je Mrvaljević.

Bonus video: