Zenović: Ovo je najgora Vlada u skorijoj istoriji parlamentarizma

"Jedan od ključnih razloga za ovu titulu je odnos ove Vlade prema prostoru u Budvi, finiširanje nedovršenih poslovnih aranžmana DPS-a i to što je ova nesrećna većina iznijedrila tri lika kao što su Janko Odović, Vasilije Čarapić i Siniša Minić"

31590 pregleda 92 reakcija 77 komentar(a)
Zenović, Foto: Demokrate
Zenović, Foto: Demokrate

Nosilac liste Demokrata u Budvi Đorđe Zenović objavio je na svom Fejsbuk profilu naslovnu stranu današnjih "Vijesti" uz komentar da je riječ o najgoroj Vladi.

On je u objavi napisao i da "neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno".

"Kada kažem da je ovo najgora Vlada u skorijoj istoriji parlamentarizma u CG - razloga je stvarno mnogo, a konkurencija žestoka. Ipak, jedan od ključnih razloga za ovu titulu je odnos ove Vlade prema prostoru u Budvi, finiširanje nedovršenih poslovnih aranžmana DPS-a i to što je ova nesrećna većina iznijedrila tri lika kao što su Janko Odović, Vasilije Čarapić i Siniša Minić. Nedonošenje Prostornog plana Budva već četiri godine, a da bi se završili Skočiđevojka, MIA Investment, Zavala, Školj, pojas ispod magistrale od Zavale do Rafailovića, devastacija Spasa, soliteri kod vrtića, Crvene zgrade i kod hotela 'Mogren' su dovoljni da svako ko ima i prst obraza već danas napusti Vladu Crne Gore i otkaže podršku istoj. Obzirom da se to desiti neće - neka je na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvom i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno", napisao je Zenović na Fejsbuku.

Bonus video: