Zirojević Mandiću: Imajte na umu da helikopter na Lovćen ne slijeće

"Predsjednik Skupštine se, izgleda, ozbiljno uživio u ulogu neimara. Dok iz Mojkovca stižu informacije da Mandić zida sopstvenu zadužbinu, sa Cetinja danas, simbolično, dvanaestojulski, inicira nove građevinske radove"

6783 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Zirojević, Foto: Luka Zeković
Zirojević, Foto: Luka Zeković

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore Nikola Zirojević kazao je da jedini proizvod ideje gradnje kapele na Lovćenu "može biti narušavanje mira i građanskog sklada u državi, na štetu svih građana".

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić inicirao je danas ideju obnavljanja Njegoševe kapele na Lovćenu. Mandić je to kazao na svečanosti povodom dodjele Trinaestojulske nagrade u Vladinom domu na Cetinju.

"Predsjednik Skupštine se, izgleda, ozbiljno uživio u ulogu neimara. Dok iz Mojkovca stižu informacije da Mandić zida sopstvenu zadužbinu, sa Cetinja danas, simbolično, dvanaestojulski, inicira nove građevinske radove. Građansku Crnu Goru bi, da može, najradije odozgo oburdao u more", napisao je Zirojević na mreži X.

Dodao je i da "prijestono Cetinje i većinska Crna Gora neće dozvoliti sprovođenje ovog nauma".

"Jedini proizvod ovakve retorike i ove ideje može biti narušavanje mira i građanskog sklada u ovoj državi, na štetu svih građana. A kada govorite na ovu temu, imajte na umu da helikopter na Lovćen ne slijeće", kazao je Zirojević.

Bonus video: