Šef beranskog SNP-a nakon rekonstrukcije Vlade - "Vrati se Milo, sve ti je oprošteno"

"Iskustvo nas uči da ovako satavljene Vlade koje su bez jasne ideologije (osim fotelja) ne opstaju dugo. Nadam se da ni ova neće proći drugačije i da ćemo brzo pred sud naroda koji je jedini mjerodavan da ocijeni ko je šta i kako radio"

53037 pregleda 112 reakcija 77 komentar(a)
Vidoje Rmuš, Foto: TV Vijesti
Vidoje Rmuš, Foto: TV Vijesti

Negodujući zbog izbora rekonstruisane Vlade, šef odborničkog kluba Socijalističke narodne partije (SNP) u Beranama Vidoje Rmuš objavio je na Facebooku post u kojem piše - "Vrati se Milo, sve ti je oprošteno".

Rmuš je Televiziji Vijesti potvrdio da je objava autentična, te da je to uradio zbog, kako kaže, "'sastavljanja Frankeštajn Vlade"'.

Rmuš poručuje da je današnja rekonstrukcija Vlade vraćanje u politički život značajnih faktora režima za koji su mislili da je poražen 30. avgusta 2020. godine.

Rmuš status
foto: Facebook

"U Vladu se vratila stranka koja je najvjerniji saveznik DPS a i to ni manje ni više nego sa šest ministara", navodi Rmuš.

"Iskustvo nas uči da ovako satavljene Vlade koje su bez jasne ideologije (osim fotelja) ne opstaju dugo. Nadam se da ni ova neće proći drugačije i da ćemo brzo pred sud naroda koji je jedini mjerodavan da ocijeni ko je šta i kako radio", zaključio je Rmuš.

Bonus video: