DPS Nikšić: Gori Mislov do i sa njim 400.000 eura koje je lokalna vlast Nikšića upotrijebila za sanaciju požara

"Šta bi sa datim parama za sanaciju, šta bi sa silnim projektima i rješavanjem pitanja deponije? Ne bi ništa, jer vlastodršci niti šta rade, niti umiju raditi"

7376 pregleda 12 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić saopštio je da sa požarom koji je izbio na deponiji Mislov do gori 400.000 eura koje je lokalna vlast Nikšića upotrijebila za sanaciju požara

"I dok se lokalna vlast bavi spašavanjem Marka Kovačevića od smjene zbog sramotnog postupanja i govora mržnje, a u međuvremenu snimaju serije sa ekipama iz Beograda, za koje obezbjeđuju velika sredstva iz Budžeta, tačnije pare građana Nikšića, deponija Mislov do je u plamenu. I po onoj staroj selo gori, a baba se češlja i lokalnu vlast mnogo ne tangira što gori deponija, i velike količine smeća. Šta bi sa datim parama za sanaciju, šta bi sa silnim projektima i rješavanjem pitanja deponije? Ne bi ništa, jer vlastodršci niti šta rade, niti umiju raditi", saopšteno je iz OO DPS Nikšić.

Dodaju da jedino što je njima bitno je "smještanje i razmještanje po dubini, a građani nek’ trpe, pa ko preživi, pričaće".

"Možda da gospoda malo izađu iz zadimljenih kabineta, u zagađenu sredinu, pa da vide kako gori, jer Nikšićani danas gledaju kako im pred očima gori 400.000 eura koje su vlastodršci dobili za sanaciju požara, a iz priloženog je jasno kako su ga sanirali, baš kao što je izgorelo 9.500.000 za rasvjetu koja ne radi No pitamo da li će, poslije ovoga imati obraza da izađu pred građane i kažu 'radimo', a građani udišu danas što udišu, a posljedice po njihovo zdravlje tek ćemo vidjeti. Zato bolje, nek’ danas svi u lancu podnesu ostavke i spasu Nikšić i Nikšićane od njihovog 'rada'", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: