Nenezić: Tužno je da smo došli do toga da su i kapitalni projekti u Crnoj Gori postali nacionalno obojeni

"U Baru i Čelugi žive gradjani svih vjera i nacija, jednako im kao i svim gradjanima u Crnoj Gori pripada pravo na razvoj i prosperitet", poručio je poslanik Socijaldemokrata

8012 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Branislav Nenezić, Foto: SO Bar
Branislav Nenezić, Foto: SO Bar

Došli smo do momenta da su i kapitalni projekti u Crnoj Gori postali nacionalno obojeni, kazao je poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Branislav Nenezić, reagujući na saopštenje Bošnjačke stranke (BS) u kojem je ta partija kazala da je sporazumom o ulasku te stranke u rekonstruisanu Vladu predviđeno da kapitalni projekti gdje žive Bošnjaci budu prioritet u narednom periodu, a među njima i bulevar kroz naselja Čeluga i Zaljevo u Baru.

Nenezić je to okarakterisao kao tužno.

"Iako znamo da se samo radi o izgradnji alibija za svoj ne principijelni politički potez podrške i saveza sa Demokratskim frontom previse je, pa i od Ervina.

U Baru i Čelugi žive gradjani svih vjera i nacija, jednako im kao i svim gradjanima u Crnoj Gori pripada pravo na razvoj i prosperitet. Ako vi ne znate, pitajte kolege iz Bara, reći će vam da se u “gradu otvorenih vrati” nismo nikada prebrojavali i odvajali, već uvijek u slozi živjeli.

Mada koliko ćete se 'pitati' , dobro je da i jedan pješački prelaz iscrtate", napisao je Nenezić na društvenoj mreži X.

Bonus video: