CEP planira samostalan nastupa na lokalnim izborima u Podgorici

"Obavještavamo građane i da je CEP stvarni nasljednik Prave narodne stranke iz vremena kraljevine Crne Gore, Crnogorske stranke osnovane 1925. godine i Liberalnoga saveza osnovanoga 1990. godine, kojem je pripadao, i bio među osnivačima značajan broj osnivača CEP-a", kaže se u saopštenju

4276 pregleda 20 reakcija 21 komentar(a)
Foto: CEP
Foto: CEP

Crnogorska evropska partija (CEP) planira samostalan nastupa na lokalnim izborima u Podgorici zakazanim za 29. septembar.

Iz te partije su rekli da preduzimaju sve mjere propisane zakonom, da bi samostalno učestvovali na izborima za parlament Glavnoga grada.

"Obavještavamo građane i da je CEP stvarni nasljednik Prave narodne stranke iz vremena kraljevine Crne Gore, Crnogorske stranke osnovane 1925. godine i Liberalnoga saveza osnovanoga 1990. godine, kojem je pripadao, i bio među osnivačima značajan broj osnivača CEP-a", kaže se u saopštenju.

CEP, kako se dodaje, u postizbornom periodu, neće ni u kom slučaju koalirati sa strankama koje joj u ideološkom i svakom drugom pogledu nijesu bliske.

"Zato pozivamo crnogorske suvereniste da podrže CEP tokom predizbornih aktivnosti prikupljanja potpisa podrške njenoj listi, prisustvom na njenim predizbornim skupovima i glasovima podrške CEP-u na izborima", navodi se u saopštenju.

Bonus video: