DPS Nikšić: Demokrate obmanjuju javnost, dio smeća danima ostaje u halama Željezare

"Fotografije i snimke ne možete opovrgnuti vašim nemuštim saopštenjima, koja su na nivou lošeg rada za niži razred osnovne škole"

3437 pregleda 3 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nikšićki odbor Demokratske partije socijalista (DPS) poručio je da funkcioneri Demokrata obmanjuju javnost i da se smeće i dalje odvozi u Željezaru.

"Gospodo Demokrate, fotografije i snimke ne možete opovrgnuti vašim nemuštim saopštenjima, koja su na nivou lošeg rada za niži razred osnovne škole. Ponavljamo, ministar Ćulafić je izrekao neistinu da se smeće ne odvozi u Željezaru, a znamo da se smeće tamo odlaže, dio se vozi za Podgoricu, a dio danima ostaje u halama Željezare. Zato vaše neistinite konstrukcije o 'slobodnom padu rejtinga' naše partije najbolje demantuju rezultati istraživanja, po kojima DPS stalno raste, a Demokrate padaju", piše u saopštenju.

Fotografija koju je dostavio DPS
Fotografija koju je dostavio DPSfoto: DPS

Kažu da funkcioneri Demokrata "obmanjuju javnost i pokazuju da ne znate da radite", te da se sva politika te partije "svodi na laži i na jeftine političke trikove".

"Dok se građani Nikšića guše u smeću, dok se na teritoriji naše opštine zakopava sumnjivi materijal, bez znanja građana, na čijim se posjedima vrši istovar, dok na svakom koraku niču divlje deponije, dok nam korita rijeka liče na smetlišta, funkcioneri i lokalni i državni bave se laganjem. Zato umjesto dalje priče, poslušajmo još jednom izjavu ministra Ćulafića i pogledajmo fotografije sa ulaza u Željezaru. U laži su kratke noge", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: