Knežević: DNP će na lokalnim izborima u Podgorici nastupiti sa tradicionalnim koalicionim partnerima

Iz DNP je saopšteno da je održana sjednica Opštinskog odbora, koja je kako su kazali, označila i formalni ulazak u predizbornu kampanju za izbore u Podgorici koji su zakazani za 29. septembar

13119 pregleda 26 reakcija 26 komentar(a)
Sa sjednice, Foto: DNP
Sa sjednice, Foto: DNP
Ažurirano: 16.08.2024. 12:08h

Demokratska narodna partija (DNP) će na lokalnim izborima u Podgorici nastupiti sa tradicionalnim koalicionim partnerima, saopštio je predsjednik te partije Milan Knežević.

Iz te partije je saopšteno da je juče održana sjednica Opštinskog odbora, koja je kako su kazali, označila i formalni ulazak u predizbornu kampanju za izbore u Podgorici koji su zakazani za 29. septembar.

"Tokom sastanka, prisutnima se obratio lider DNP-a Milan Knežević i potvrdio da će DNP na izborima nastupiti sa tradicionalnim koalicionim partnerima i iskazujući čvrsto uvjerenje da će taj savez ostvariti najbolji rezultat na izborima", piše u saopštenju.

DNP
foto: DNP

U saopštenju se dodaje da je DNP "za razliku od mnogih sezonskih pojava na političkoj sceni prethodnih godina, pokazala i dokazala da se držimo principa i date riječi, zbog čega smo uspješno prošli probu vremena, te da nam dosadašnji rad i rezultati daju za pravo takvo očekivanje".

"DNP i koalicija ZBCG ostaju otvoreni za najširu koaliciju koja bi branila rezultate iz 2022. godine kada je DPS ubjedljivo poražen, ali ne pristajemo da budemo taoci borbe koja sa odvija ovih dana u nekim strankama, a odnosi se na besmislenu trku ko će biti nosilac liste. I dok se drugi utrkuju u sopstvenim redovima, rezultati će pokazati da smo najjači u Podgorici, jer građani znaju ko ih nikad nije iznevjerio i nije podredio njihov interes, vječitom interesu fotelja", ističe se u saopštenju DNP.

Navodi se da su pored Kneževića sastanku prisustvovali potpredsjednik Milun Zogović, potpredsjednica Maja Vukićević, predsjednik političkog savjeta Predrag Bulatović i predsjednik opštinskog odbora Vladimir Bulatović.

Bonus video: