Šahmanović: Upoređivati BS i rukovodstvo sa SDA nečasno i sramno, Smailoviću spusti glavu kad prolaziš pored mene

"Za vrijeme akcije „Lim“ je Amerova porodica bila ljuti neprijatelj rukovodstva SDA i predani podržavalac one politke koja je gonila te ljude. Zašto, Amere ne pitaš partijskog šefa gdje je on bio tih godina i koja politika mu je bila vodilja", rekao je Šahmanović

13812 pregleda 13 komentar(a)
Šahmanović, Foto: Privatna arhiva
Šahmanović, Foto: Privatna arhiva

Da funkcioneri Bošnjačke stranke (BS) izazivaju ogorčenje među građanima Crne Gore svojim nesuvislim i neutemeljenim saopštenjima govori i podatak da se u raspravu uključio i prigradski učitelj Amer Smailović, u svojstvu izaslanika šefa partije Ervina Ibrahimovića, rekao je Bejto Šahmanović iz Bošnjačkog demokratskog pokreta (BDP).

"Za vrijeme akcije „Lim“ je Amerova porodica bila ljuti neprijatelj rukovodstva SDA i predani podržavalac one politke koja je gonila te ljude. Zašto, Amere ne pitaš partijskog šefa gdje je on bio tih godina i koja politika mu je bila vodilja? Narodna stranka ili DPS? Možda njegov profesor Mitko Hodžić zna. A mi dobro znamo gdje su naše porodice bile tada", rekao je Šahmanović koji je reagovao na jučerašnju izjavu Smailovića.

On je poručio da je upoređivati sadašnji BS i njihovo rukovodstvo sa SDA nečasno i sramno.

"Upoređivati sadašnji BS i njihovo rukovodstvo, od kojih neki ne znaju da pojasne značenje imena Bošnjak, a neki su preletjeli iz raznih partija zbog apanaža, funkcija i privilegija sa tadašnjim SDA i njihovim rukovodiocima je krajnje nečasno, sramno i neljudski. I sada se našao Smailović da nas brani i savjetuje. Nesuđeni prosvjetni inspektor koga Alija Košuta, tadašnji direktor Uprave za inspekcijske poslove i koordinator BS-a za Bijelo Polje nije htio da primi u radni odnos, pa mu je nađeno zaposlenje da bude poslanik", rekao je Šahmanović.

Poručio je Smailoviću da spusti glavu kad prolazi pored njega.

"I da ne zaboravim, posao za tvoju ženu u državnoj instituciji Fonda za zaštitu i ostavarivanje manjinskih prava je vjerovatno interes Bošnjaka u Crnoj Gori. Samo da napomenem, principa radi. Jer Ervinova BS je satkana od principa. PS. Javi svom šefu, koji toliko ima posla u ministarstvu da prati naše objave i lajkove, da ćemo detaljnije o Fondu za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava, tj. crnom fonfu kad dođe vrijeme za to. Tik-tak, tik-tak...", zaključio je Šahmanović.

Bonus video: