Đurović: NSD se zalaže za široku koaliciju na izborima u Podgorici

"Široka koalicija u Podgorici garantuje da neće doći do prekrajanja onoga za šta su građani glasali na lokalnim izborima 2022. godine"

14280 pregleda 68 reakcija 68 komentar(a)
Đurović, Foto: Boris Pejović
Đurović, Foto: Boris Pejović

Parlamentarna većina koja je ostala posvećena pobjedi ostvarenoj na sudbonosnim izborima 30. avgusta 2020. godine, a koja je danas oličena i u izvršnoj vlasti, treba da izađe zajedno na lokalnim izborima u Podgorici, ne bi li odbranila izbornu volju građana koji su tražili slobodu i promjene, saopštio je šef poslaničkog kluba Nove srpske demokratije (NSD) Dejan Đurović.

Kazao je da je NSD uvijek spreman da izađe pred sud građana, ali da je u današnjoj političkoj situaciji, "kad su prisutne brojne političke kombinatorike pojedinih aktera sa DPS-om (Demokratska partija socijalista)", neophodno poslati snažnu poruku da izdaja volje naroda neće proći i da će većina koja je ostala doslijedna pobjedi od 30. avgusta znati da odbrani "veliku tekovinu osvojene slobode".

"Široka koalicija u Podgorici garantuje da neće doći do prekrajanja onoga za šta su građani glasali na lokalnim izborima 2022. godine", zaključio je Đurović.

Bonus video: