DPS Budva: Svakodnevni nestanci vode još jedan dokaz da trenutna vlast nije dorasla zadatku

"Budvanska vlast je mnogo puta pokazala neznanje, nesposobnost i nebrigu za sve djelove naše opštine i Budva više ne može izdržati ovakvo upravljanje. Budite sigurni da su turistički radnici, gosti i mještani toga svjesni"

6310 pregleda 10 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Svakodnevni nestanci vode u većim djelovima Petrovca i u naselju Podličak iznad Pržnog još jedan su dokaz da trenutna vlast u Budvi nije dorasla zadatku i da nema ni znanja ni umijeća da upravlja turističkom sezonom u našem gradu, saopšteno je iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista Budva.

Kazali su da takozvani špic sezone i dalje traje, a da građani Petrovca i turisti koji su odlučili da odmor provedu u njemu, već danima ostaju bez vode u popodnevnim i večernjim časovima.

"Dok izdavaoci privatnog smještaja u našem gradu svakodnevno slušaju žalbe gostiju vezano za nedostatak vode, u budvanskom vodovodu se ne obaziru na ovaj problem. Na stranu što nestanak vode građanima i turistima nije najavljen, već se pokušava spriječiti da javnost sazna za svakodnevne nestanke vode. Očigledno da se uprava vodovoda sjeti građana samo pred izbore i kad krenu u političku kampanju, jer je jasno da se poslom za koji su plaćeni ne bave, ali neka budu sigurni da će im ovakav nerad i šteta koju prave turističkim radnicima i cijeloj destinaciji doći na naplatu već u novembru", navodi se u saopštenju.

"Budvanska vlast je mnogo puta pokazala neznanje, nesposobnost i nebrigu za sve djelove naše opštine i Budva više ne može izdržati ovakvo upravljanje. Budite sigurni da su turistički radnici, gosti i mještani toga svjesni", zaključuje se.

Bonus video: