Prava će biti u koaliciji "Za budućnost Podgorice"

"Uvjereni smo da će ovog puta rezultat biti još bolji, jer su građani tokom protekle dvije godine imali priliku da vide kako se upornim i dosljednim radom mogu ostvariti konkretni rezultati", navodi se u saopštenju

8229 pregleda 38 reakcija 38 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora saopštila je da će na predstojećim lokalnim izborima u glavnom gradu biti dio koalicije “Za budućnost Podgorice”. To je odlučio Glavni odbor te stranke.

Kazali su da Prava, na osnovu koalicionog sporazuma koji su potpisali lider te stranke Marko Milačić i predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, smatra da ovaj korak predstavlja nastavak usklađivanja političkih stavova na svim nivoima sa DNP-om, u skladu sa potpisanim sporazumom.

"Koalicija 'Za budućnost Podgorice' na prethodnim lokalnim izborima, na kojima smo takođe zajednički nastupili, ostvarila je značajan uspjeh, koji je označio detronizovanje višedecenijske vladavine DPS i njihovih satelita. Uvjereni smo da će ovog puta rezultat biti još bolji, jer su građani tokom protekle dvije godine imali priliku da vide kako se upornim i dosljednim radom mogu ostvariti konkretni rezultati", navodi se u saopštenju.

Ističu da nijedna stranka koja je konstituent koalicije "Za budućnost Podgorice" nije učestvovala u "rušenju vlasti u saradnji sa DPS-om".

"One političke snage koje su se odlučile na skraćenje mandata u partnerstvu sa DPS-om suočiće se sa istom sudbinom kao i sam DPS. Sigurni smo da će jedinstvo srpskog bloka na izborima 29. septembra dati pobjedničku energiju i sinergiju koju će prepoznati svi građani Podgorice i odrediti novu gradonačelnicu Podgorice. Od danas Prava Crna Gora kao dio velikog pobjedničkog tima radi za pobjedu koju ćemo ozvaničiti 29. septembra", zaključuju.

Bonus video: