DPS Nikšić: Da imaju časti svi iz Demokrata koji su u sistemu lokalne uprave bi podnijeli ostavke

!Da imaju časti podnijeli bi ostavke nakon toga što je njihov predsjednik, pošto je uništio Opštu Bolnicu, a njegova nasljednica je dokrajčila, uništio i FK Sutjeska. Trebalo je sve rastjerati da bi se opet doveo kum predsjednika Partije na mjesto trenera", rekli su iz DPS-a

5282 pregleda 24 reakcija 18 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Da imaju imalo časti danas bi svi iz Demokrata koji su u sistemu lokalne uprave podnijeli ostavke, jer na čelu JP Komunalno i Sekretarijata za komunalne poslove su njihovi kadrovi koji su prekjuče bez ikakvih dozvola i procedura pokraj Liverovićkog jezera zakopali 50 trupla uginulih krava od Q groznice, rekli su iz Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

Iz ove partije reagovali su na saopštenje Demokrata u kome se navodi da građani Nikšića nijesu zaboravili vrijeme kada Sutjesku su vodili kadrovi DPS-a i Aca Đukanovića.

"Pod okriljem noći, u mrklom mraku, sinoć kada u Nikšiću nije radilo 70% javne rasvjete, one koju građani Nikšića plaćaju 9.500.000 miliona eura, javio se Opštinski odbor Demokrata, da nam saopšti kako u FK Sutjeska sada “cvjetaju ruže”, i ne samo tamo, već u cijelom gradu", rekli su iz nikšićkog DPS-a.

Poručuju da u Demokratama imaju imalo časti i dostojanstva "danas bi svi podnijeli ostavke, jer kad su uvidjeli šta su uradili, da tako zaražene lešave vozaju i premještaju po gradu, a da građane drže u neznanju".

"Da imaju časti podnijeli bi ostavke jer su sinoć čopori pasa gospodarili centrom grada i uz nedostatak rasvjete ulice su ličile na one iz filmova strave i užasa. Da imaju časti podnijeli bi ostavke nakon toga što je njihov predsjednik, pošto je uništio Opštu Bolnicu, a njegova nasljednica je dokrajčila, uništio i FK Sutjeska. Trebalo je sve rastjerati da bi se opet doveo kum predsjednika Partije na mjesto trenera", rekli su iz DPS-a.

Dodaju da neće pitati o smeću u Željezari, tenderima za odvoz smeća, gritu, dešavanjima u Željezari, u CEDIS-u, govoriti o zapošljavanju kompletnih familija, smanjenju stočnog fonda na teritoriji Opštine i nerealizovanim obećanjima od reciklažnih centara, podvožnjaka, nadvožnjaka, fabrika itd.

"Pitaćemo šta bi sa uređenjem korita Gračanice, šta bi sa Ulicom Živka Nikolića, šta bi sa vodovodima, šta bi sa kućom poljoprivrede, šta bi s Metalcem itd… Ne bi ništa i neće biti ništa, jer ne znate i ne umijete raditi, ali vam na ruku ide ovaj mrkli mrak u gradu za noćne provode i izlaske", zaključili su iz nikšićkog DPS-a.

Bonus video: