DPS: O kriminalu pričaju oni koje je Boban Baćović po sopstvenom priznanju finansirao na prethodnim izborima

"Fabrika laži zvana Nova srpska demokratija nastavlja, onako kako to kukavice i rade, da bezočno laže i bježi od odgovornosti", navodi se u saopštenju nikšićkog DPS-a

7089 pregleda 12 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nova srpska demokratija bi trebalo da bude malo opreznijaa prije nego što otvori temu kriminala, kazali su iz nikšićkog DPS-a, podsjećajući da je ovu partiju po sopstvenom priznanju finansirao Boban Baćović, kako kažu, drugi čovjek škaljarskog klana.

Iz DPS-a su istakli i da to što u NSD-u ne žele da odgovore na pitanja ko je naredio zakopavanje zaraženih krava u Župi nikšićkoj i transportovao ih u okrilju noći, najbolje govori da su krivi za ugroavažanje zdravlja građana.

"Fabrika laži zvana Nova srpska demokratija nastavlja, onako kako to kukavice i rade, da bezočno laže i bježi od odgovornosti.

Iz NSD se trude da zaborave, kako ih je Boban Baćović, drugi čovjek škaljarskog klana, po sopstvenom priznanju finansirao u susret prethodnim lokalnim izborima u Nikšiću. Zato bi, prije nego što otvore temu kriminala trebalo da budu malo oprezniji jer – ko zna, javnost bi možda mogla da ugleda i neke nove prepiske u kojima Baćović za aktuelnog predsjednika opštine Marka Kovačevića kaže kako je on 'njihovo dete' i kako mu treba pomoći sve što treba", navode iz DPS-a.

Vratili su se i na temu širenja zaraze po gradu pod Trebjesom zbog nepropisnog zakopavanja, otkopavanja i transportovanja krava zaraženih “Q” groznicom.

"Da su krivi za ugrožavanje zdravlja građanki i građana, najbolje govori podatak da bježe od odgovora na pitanje: Ko je naredio zakopavanje zaraženih krava u Župi nikšićkoj, a da pri tome nije imao potrebne saglasnosti za takvo činjenje? Ko je otkopao i transportovao zaražene životinje pod okriljem noći, đe su zaražene životinje ponovo zakopane? Zaključno, znamo da ste na mukama i u panici jer ćete na predstojećim lokalnim izborima biti, ne poraženi nego deklasirani, jer će vas građani kazniti za to što ste najgora vlast ikad", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: