DPS Nikšić: Gradom se širi nesnosni smrad, lokalna vlast gluva za žalbe građana

"Smrdi li grad od smeća iz Željezare, smrdi li grad od uginulih zaraženih krava koje su i zakopavali i transportovali protiv pravila i procedura ili uzrok smrada leži u nečemu trećem"

12937 pregleda 42 reakcija 30 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je da se večeras Nikšićem širi nesnosan smrad, zbog kojeg se žale građani iz užeg gradskog jezgra i prigradskih naselja.

"Možda će se i od pitanja zašto Nikšić smrdi tako i toliko da se nos ne može pomoliti napolje, lokalni vlastodršci, u svom dobro poznatom maniru, sakriti. Stanovnici grada su u panici, jer je prethodnih dana, zahvaljujući reakcijama koje su došle iz Demokratske partije socijalista, nikšićka i crnogorska javnost upoznata sa skandalom koji se tiče kju groznice, koji su proizveli neznaveni i nesposobni ljudi koji upravljaju gradom, a zbog čega je zdravlje građana izloženo opasnosti", saopšteno je iz DPS-a.

Dodaju da je Nikšić, zbog svega što se dešava "potencijalna ekološka i zarazna bomba".

"Pa im treba kazati istinu - smrdi li grad od smeća iz Željezare, smrdi li grad od uginulih zaraženih krava koje su i zakopavali i transportovali protiv pravila i procedura ili uzrok smrada leži u nečemu trećem. Gospodo iz vlasti, ne bježite više od građana, objasnite im zašto građani u svom gradu ne mogu noćas da dišu ili podnesite ostavke jer i onako, vi koji ste odgovorni za upravljanje gradom, ne znate i smatrate da ne morate znati šta se dešava na teritoriji Nikšića", zaključuje se u saopštenju DPS Nikšić.

Bonus video: