Pejović: Najveća inflacija bila za vrijeme vlasti Milatovićevih koalicionih partnera na izborima u Podgorici

Pejović kazao da je Milatović obezbijedio nula investicija i sredstava na prihodnoj strani za proteklih godinu dana svog predsjedničkog mandata

10628 pregleda 24 reakcija 23 komentar(a)
Pejović, Foto: PES
Pejović, Foto: PES

Najveća inflacija je bila za vrijeme vlasti koalicionih partnera predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića na predstojećim izborima u Podgorici, saopštio je potpredsjednik Skupštine i člana Predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES) Boris Pejović.

Kazao je da Milatović obezbijedio nula investicija i sredstava na prihodnoj strani za proteklih godinu dana svog predsjedničkog mandata.

"Ponavljam - nula eura. Sada traži da se ne usvoje određeni zakoni, iako zna da se moraju usvojiti svi i iz domena poreskih reformi, kako bi se obezbijedila implementacija programa Evropa sad 2", navodi se u saopštenju.

"Dakle, predsjednik Milatović se zalaže istovremeno za bolji standard građana, a konkretan doprinos, ravan nuli", dodao je Pejović.

"Kad su cijene u pitanju, Vlada ograničava marže, a predsjednik opet uvodi samo brigu", naveo je.

Milatović je danas saopštio da će vratiti Skupštini na ponovno razmatranje zakone o PDV-u i o akcizama, kao i Zakon o o obaveznom socijalnom osiguranju.

Bonus video: