Milović: Podgorica nije plijen PES-a, već pripada svim Podgoričanima

Kandidat za gradonačelnika na Podgoričkoj listi kazao je da će PES proći isto kao ranije DPS i da će biti "patosiran"

12630 pregleda 16 komentar(a)
Andrej Milović, Foto: Luka Zeković
Andrej Milović, Foto: Luka Zeković

Da je Pokret Evropa sad (PES) za dvije godine obolio od iste bolesti kao DPS nakon 30 godina, dokaz je i retorika da je Podgorica "njihova" i da Podgorica "ne smije pasti", jer je njihov interes samo jedan, da nastave da je sa partijama dijele kao plijen, poručio je Andrej Milović, kandidat za gradonačelnika Podgorice na Podgoričkoj listi.

On je kazao da će PES proći isto kao i DPS tada, da će u Podgorici biti "patosiran", jer Podgorica nije njihova, već građana Podgorice.

"Podgorica je Centraša, Dračana, Starovarošana, Prekomoračana, Zabjelčana, Zlatičana, Zagoričana, Momišana, Tološana, Koničana, Donjogoričana, Gornjogoričana. Podgorica su Gorica, Masline, Ibričevina, Doljani, Baston, Ei Niš, Pejton, Lepa Kata, Cvjetin Brijeg, Ljubović, Kruševac, Blokovi, Malo Brdo, Dahna, Dajbabe. Podgorica su Kuči, Piperi, Bratonožići, Vasojevići, Zećani, Lješkopoljci.

Podgorica su svi ljudi koji su se u nju doselili i kojima je ona dom. Podgorica su građani, a ne partije - vratićemo Podgoricu građanima!", zaključio je Milović.

Bonus video: