Pokret Naprijed: Godinama svjesno urušavan imidž "Plantaža"

"Pokret Naprijed će se zalagati da Crna Gora bude država istinske vladavine prava i poštovanja zakona, u kojoj više neće biti privilegovanih i povlašćenih, već će svi snositi odgovornost za učinjena nedjela"

4185 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Pokret Naprijed
Foto: Pokret Naprijed

Povodom potvrđivanja optužnice bivšem menadžmentu kompanije "13. jul - Plantaže", Pokret Naprijed izrazio je nadu da će ova krivično-pravna stvar što prije dobiti svoj epilog.

"Uvažavajući i poštujući pretpostavku nevinosti svih, uključujući i lica koja su okrivljena u ovom postupku, smatramo da šteta koja je nanijeta Plantažama prevazilazi samu materijalnu dimenziju i da je godinama svjesno urušavan imidž jednog od naših najznačajnijih brendova. Stoga, odgovor države mora biti jak makar onoliko koliko je bila i spremnost bivšeg menadžmenta na čelu sa Nebojšom Vuksanovićem koji je i inicirao ovaj postupak pred Specijalnim državnim tužilaštvom", navodi se u saopštenju Pokreta Naprijed.

Dodaju da bez adekvatnog suočavanja sa pravnim sistemom svih onih koji su uništavali ekonomiju i preduzeća "Crna Gora ne može ići naprijed".

"Pokret Naprijed će se zalagati da Crna Gora bude država istinske vladavine prava i poštovanja zakona, u kojoj više neće biti privilegovanih i povlašćenih, već će svi snositi odgovornost za učinjena nedjela", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: