Abdić: Unaprijedićemo putnu infrastrukturu i vodosnabdijevanje Radovča i iskoristiti turističke potencijale Duklje

Abdić je najavio unapređenje lokalne putne infrastrukture, ali i rješavanje pitanja vodosnadbijevanja Radovča i rubnih djelova Pipera

7563 pregleda 15 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nosilac liste "I riječju i djelom!", Nermin Abdić obišao je danas Pipere i razgovarao sa građanima iz tog dijela Podgorice.

Abdić je, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS), podsjetio na brojne projekte koje je Glavni grad realizovalo u tom dijelu Podgorice u vrijeme dok je DPS činio okosnicu lokalne vlasti u gradu, kao što je pokrivanje sistemom javne rasvjete i unapređnje vodosnabdijevanja.

Abdić je najavio unapređenje lokalne putne infrastrukture, ali i rješavanje pitanja vodosnadbijevanja Radovča i rubnih djelova Pipera.

Posebnu pažnju, kako je dodao, posvetiće rješavanju problema poplava na mostu preko potoka Širalija, koji je neuralgična saobraćajna tačka ovog dijela Podgorice.

"Imajući u vidu značaj KUD-a 'Ljubo Božanović', koji postoji preko 50 godina, Abdić je najavio snažnu podršku Grada ovom društvu, ali i FK 'Drezga', koji je takođe simbol Pipera. Osim toga, posvećno će se raditi na valorizaciji lokolatiteta Duklja, koji Podgorici predstavlja neprocjenjivu riznicu materijalne kulturne baštine Crne Gore", saopšteno je iz DPS-a.

Bonus video: