URA: Nevjerovatno koliko se PES blamira, fotografija koju su istakli nije sa zvaničnog sastanka

"Naravno na sastanku je kao i uvijek kad je Abazović u pitanju, u potpunosti ispoštovan protokol i država Crna Gora. Jeftin pokušaj vađenja, u odnosu na blamiranje države koji nam svaki dan priređuje Vlada na čelu sa Milojkom Spajićem, prošao je baš kao i pravdanje za Sen Trope"

11031 pregleda 25 reakcija 15 komentar(a)
Fotografija koju je dostavila URA, Foto: GP URA
Fotografija koju je dostavila URA, Foto: GP URA

Prosto je nevjerovatno koliko se Pokret Evropa sad (PES) svakodnevno blamira i kako ne može proći niti jedan dan, a da ne izgovore novu nesitinu ili ne naprave neki novi gaf, saopštili su iz Građanskog pokreta (GP) URA.

Iz te partije su reagovali na saopštenje PES-a u kojem se navodi da je da je Dritan Abazović na zvaničnom sastanku sa premijerom Albanije Edijem Ramom 2021. godine izbjegao da istakne državnu zastavu.

"Fotografija koju su istakli nije sa zvaničnog sastanka, već sa neformalnog druženja u kabinetu premijera Albanije, Edija Rame, neposredno prije zvaničnog susreta", rekli su iz GP URA.

"Naravno na sastanku je kao i uvijek kad je Abazović u pitanju, u potpunosti ispoštovan protokol i država Crna Gora. Jeftin pokušaj vađenja, u odnosu na blamiranje države koji nam svaki dan priređuje Vlada na čelu sa Milojkom Spajićem, prošao je baš kao i pravdanje za Sen Trope" poručili su.

"Drage kolege iz PES-a, bolje ne otvarajte usta, pošto se svaki put upecate, jer u laži su kratke noge", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: