DPS Kotor: Ispred Gimnazije su kontejneri zatrpani, o otpadu niko ne brine

"Dok odbrojavaju posljednje sedmice mandata, vlasti se oglušuju o situaciju povodom neizdrživih kolapsa u saobraćaju, a ne preduzimaju ništa ni kada je u pitanju održavanje čistoće u gradu"

2949 pregleda 8 komentar(a)
Detalj ispred Gimnazije u Kotoru, Foto: DPS Kotor
Detalj ispred Gimnazije u Kotoru, Foto: DPS Kotor

Demokratska partija socijalista (DPS) poziva lokalnu upravu da počne da se odnosi odgovorno makar prema dijelu problema sa kojima se susrijeću građani Kotora, saopšteno je danas iz Opštinskog odbor DPS Kotor.

"Dok odbrojavaju posljednje sedmice mandata, vlasti se oglušuju o situaciju povodom neizdrživih kolapsa u saobraćaju, a ne preduzimaju ništa ni kada je u pitanju održavanje čistoće u gradu. Da je tako, najbolje govori današnji prizor ispred Gimnazije – kontejneri su zatrpani, o otpadu niko ne brine. Jedino mogu brinuti roditelji učenika, s obzirom na to da se potencijalni izvor zaraze nalazi na nekoliko metara od zgrade u kojoj borave njihova djeca", ističe se u saopštenju DPS Kotor.

Kotor
foto: DPS Kotor

Oni su dodali da "očito ni Kotor nije pošteđen katastrofalne situacije sa smećem kakvu imamo prilike da vidimo i u drugim 'oslobođenim' gradovima, ali na nadležne apelujemo da makar pokušaju da dovedu u red lokacije koje svakodnevno posjećuju naši mladi sugrađani".

Bonus video: