Paunović: Skup naše koalicije nije održan u OŠ "Savo Kažić", DPS čim zine slaže

"Skup je odžan u prostorijama Mjesne zajednice, dok je škola od toga objekta udaljena nekih 250 metara", rekao je Mitar Paunović, kandidat za odbornika koalicije koalicije "Evropa sad-Demokrate – Još jače – prof. dr Saša Mujović"

7451 pregleda 10 komentar(a)
Paunović, Foto: Demokratska Crna Gora
Paunović, Foto: Demokratska Crna Gora

Politički skup koalicije "Evropa sad-Demokrate – Još jače – prof. dr Saša Mujović" nije održan u prostorijama Osnovne škole (OŠ) "Savo Kažić", saopštio je danas Mitar Paunović, kandidat za odbornika te koalicije u Skupštini Glavnog grada.

On je reagovao na saopštenje Demokratske partija socijalista (DPS) Glavnog grada u kome se između ostalog navodi da predstavnici aktuelne vlasti u Podgorici nastavljaju sa zloupotrebom državnih resursa u toku izborne kampanje, te da je posljednji primjer za to organizovanje predizbornog skupa koalicije "Evropa sad-Demokrate – Još jače – prof. dr Saša Mujović" sa mještanima Lješanske nahije i to u prostorijama OŠ "Savo Kažić" na Barutani.

"DPS-u je svaka istina ovakva. Čim zinu slažu. Istine radi politički skup naše koalicije nije odžan u prostorijama OŠ "Savo Kažić". Skup je odžan u prostorijama Mjesne zajednice, dok je škola od toga objekta udaljena nekih 250 metara. Za razliku od vas koji ste ili organizovali ili pokušavali da organizujere promotivni skup u JU SMŠ 'Bratstvo i jedinstvo' Ulcinj, mi strogo poštujemo zakone i pravila o čemu svjedoči odobrenje Sekretarijata Glavnog grada za održavanje skupa u prostorijama mjesne zajednice, koje šaljemo u prilogu", istakao je Paunović u saopštenju koje je dostavila Demokratska Crna Gora.

rješenje
foto: Demokratska Crna Gora

"Gospodo iz DPS-a, zahvaljujući činjenici da su vaši škaljarci i kavčani demontirani, informacije su vam ili bajate ili netačne. Savjetujemo da sljedeći put iste dobro provjerite", poručio je Paunović.

Bonus video: