Stupar Đurišić: Porodični problemi sa kojima se suočavamo moraju postati prioritet u rješavanju

"Kada dijete u porodici ne osjeća sigurnost, to utiče na čitavu zajednicu. Dijete treba da raste srećno i zdravo, a to je odgovornost svih nas. Srećno dijete znači srećan grad", istakla je Stupar Đurišić

6039 pregleda 9 komentar(a)
Stupar Đurišić, Foto: Pokret Naprijed
Stupar Đurišić, Foto: Pokret Naprijed

Porodični problemi sa kojima se suočavamo moraju postati prioritet u rješavanju, saopštila je Radmila Stupar Đurišić, psiholog i kandidatkinja za odbornicu liste "Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu",

U saopštenju Pokreta Naprijed se navodi da je Stupar Đurišić govorila o viziji Podgorice, svom angažmanu u politici i važnosti podrške građana na predstojećim izborima.

"Za mene, Podgorica mora biti bezbjedna. Porodični problemi sa kojima se suočavamo moraju postati prioritet u rješavanju. Kada dijete u porodici ne osjeća sigurnost, to utiče na čitavu zajednicu. Dijete treba da raste srećno i zdravo, a to je odgovornost svih nas. Srećno dijete znači srećan grad", istakla je Stupar Đurišić.

Ona je dodala da je oduvijek postojalo mišljenje da je politika prljava i da mnogi sjajni ljudi izbjegavaju učešće u njoj zbog te percepcije.

"Ne mislim da je politika prljava. Oni koji žele da zloupotrijebe politiku čine da ona tako izgleda. Zbog toga sam ušla u politiku – da motivišem, inspirišem i, što je najvažnije, da dam primjer drugima da i oni mogu da se uključe i doprinesu promjenama. Ako želimo bolje društvo, moramo biti dio procesa", naglasila je Stupar Đurišić.

Ona je rekla da se u Pokret Naprijed uključila jer se radi o grupi građana jednakih u ideji da pitaju šta je građanima potrebno i da zajedno sa njima tražimo rješenja koja nas podstiču na zajedničko dobro.

"Važno je da slušamo, razgovaramo, i da se konačno čujemo. Samo tako možemo riješiti probleme i stvoriti grad u kojem ćemo svi srećno i bezbjedno živjeti", poručila je Stupar Đurišić.

Ona je pozvala sve građane da na predstojećim izborima izađu i podrže listu broj 2, "Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu", "jer samo zajednički možemo graditi bolju budućnost".

"Glasajte 29. septembra za listu broj dva – da pitamo, da slušamo i da zajedno kreiramo bolji život za sve nas," zaključila je Stupar Đurišić.

Bonus video: