Bulatović: Građani Podgorice treba da budu veoma obazrivi kad čuju da bivši režim pominje riječ "jednakost"

"Jedva su pristali da predaju vlast kada su izgubili lokalne izbore u Podgorici 2022. godine, a sada bez ikakve odgovornosti obećavaju ono što je trebalo, ali što decenijama nisu radili"

4238 pregleda 17 komentar(a)
Bulatović, Foto: Za budućnost Podgorice – grad svih nas
Bulatović, Foto: Za budućnost Podgorice – grad svih nas

Građani Podgorice treba da budu veoma obazrivi kada čuju da bivši režim pominje riječ "jednakost". Režim, koji je decenijama zanemarivao potrebe građana, koji je Podgoricu koristio kao poligon za ostvarivanje ličnih interesa i gradio naš grad samo za sebe, odjednom se sjetio da svi treba da budemo jednaki, sjetio se djece i besplatnih vrtića.

To se navodi u saopštenju kandidatkinje za odbornicu koalicije "Za budućnost Podgorice – grad svih nas" Marice Bulatović.

"Jedva su pristali da predaju vlast kada su izgubili lokalne izbore u Podgorici 2022. godine, a sada bez ikakve odgovornosti obećavaju ono što je trebalo, ali što decenijama nisu radili. Veoma providno i naivno. Nema povratka na staro. To svi moramo da znamo. Naša borba za Podgoricu koja pripada svima nama će se nastaviti i posle 29. septembra. Bivši režim neće zaustaviti nastavak razvoja Podgorice i neće ugroziti slobodu našeg grada koju smo izvojevali prije dvije godine", navela je Bulatović.

Rekla je da će oni nastaviti da grade Podgoricu kao siguran grad koji brine za sve ljude.

"U Podgorici više niko neće biti zaboravljen. Naši najmlađi sugrađani će imati bezbrižno djetinjstvo, naši najstariji sugrađani će imati dostojanstvenu starost. I to bez obzira na partijsku knjižicu, bez obzirna na rodbinske odnose. E to se zove jednakost. Za takvu jednakost bivša vlast nikada nije znala, ali je veoma dobro znala kako podijeliti zajednicu", kazala je Bulatović.

Poručila je da će nastaviti rad na projektu "Gradski stan za mlade bračne parove, ugrožene podstanare i mnogi drugi".

"Obezbijedićemo besplatan vrtić za d‌jecu samohranih roditelja i besplatnu užinu za sve osnovce. Uvešćemo praksu sufinansiranja boravka penzionera u staračkim domovima. Kroz poboljšanje infrastrukture, povećanje kapaciteta vrtića i poboljšanje uslova u školama i vrtićima, stvorićemo kvalitetnije uslove za razvoj i odrastanje naše djece. Podgorica mora da bude grad koji misli o svakom svom stanovniku i koji im pruža snažnu podršku. Grad u kome nema nas i njih. Podgorica mora da bude grad za sve nas", zaključila je Bulatović.

Bonus video: