Zečević: Žao mi je što se rekonstrukcija Ulice 13. jula odužila i što niste mogli da radite u punom kapacitetu

Iz koalicije "Za budućnost Podgorice - grad svih nas" je saopšteno da su se njihovi kandidati za odbornike sastali sa mještanima dijela Podgorice preko Morače, Ulice 13. jula i Malog brda, da bi zajedno definisali prioritete za naredni period

2850 pregleda 7 komentar(a)
Fotografija koju su dostavili iz koalicije "Za budućnost Podgorice - grad svih nas", Foto: Za budućnost Podgorice - grad svih nas
Fotografija koju su dostavili iz koalicije "Za budućnost Podgorice - grad svih nas", Foto: Za budućnost Podgorice - grad svih nas

Napredak Podgorice će se nastaviti, saopštio je direktor preduzeća "Putevi" Radoš Zečević.

Iz koalicije "Za budućnost Podgorice - grad svih nas" je saopšteno da su se njihovi kandidati za odbornike sastali sa mještanima dijela Podgorice preko Morače, Ulice 13. jula i Malog brda, da bi zajedno definisali prioritete za naredni period.

"Žao mi je što se rekonstrukcija Ulice 13. jula odužila i što niste mogli da radite u punom kapacitetu. Sada je ovo jedna od najboljih saobraćajnica u Podgorici, čime smo pokazali da podjednako brinemo o svim građanima Podgorice, istakao je Zečević.

Za budućnost Podgorice - grad svih nas
foto: Za budućnost Podgorice - grad svih nas

Iz koalicije "'Za budućnost Podgorice - grad svih nas" su kazali da nastavljaju predizbornu kampanju u susret izborima 29. septembra.

"Pokazujemo jasnu spremnost da preuzmemo odgovornost za budući razvoj grada i rješavanje problema sa kojima se građani suočavaju", ističe se u saopštenju te koalicije.

Za budućnost Podgorice - grad svih nas
foto: Za budućnost Podgorice - grad svih nas

Kandidat za odbornika i sekretar Sekretarijata za komunalne poslove Andrija Babović rekao je da slušaju probleme i rade na njihovom rješavanju.

"Mi smo ovdje zbog vas. Slušamo vaše probleme i radimo na njihovom rješavanju. Naša koalicija je dokazala da gradimo i unapređujemo Podgoricu, jednako brinući o svim njenim stanovnicima", rekao je Babović.

"Da vas neko čuje i vidi, pokazala je brza reakcija na postavljanju rasvjete na Malom brdu. Naša koalicija prepoznaje problem fekalne kanalizacije na dijelu Malog brda, i taj problem biće riješen u najkraćem roku, nakon dobijanja neophodnog mišljenja ministarstva, koje je bilo potrebno za realizaciju projekta. Pokazali smo da tamo gdje drugi stoje, mi radimo. Ulica 13. jula je sada jedna od najboljih saobraćajnica u Podgorici, i time smo jasno pokazali da ne dijelimo grad na privilegovane i zapostavljene. Svuda se radi, gradi, i napreduje. Podgorica je uz nas u sigurnim rukama", piše u saopštenju koalicije "Za budućnost Podgorice - grad svih nas".

"Nismo bili kočnica prethodnoj vlasti, naprotiv – bili smo snaga razvoja, a sada će građani 29. septembra kazniti one koji su unazadili grad. Mi nastavljamo da gradimo budućnost Podgorice", poručio je Branko Kovačević.

Iz koalicije "'Za budućnost Podgorice - grad svih nas" su rekli da će Podgorica za četiri godine sa njima biti daleko bolja nego što je bila za 30 godina pod vlašću Demokratske partije socijalista (DPS).

"Nastavljamo da radimo odlučno i hrabro, u interesu svih građana. To je naša obaveza, to je naša vizija. Najveća odgovornost je sada na vama – 29. septembra zaokružite sigurnost, razvoj i napredak. Zaokružite koaliciju 'Za budućnost Podgorice - grad svih nas'", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: