Milović: Partije izvršile desant na Gintaš, sve će ih zaboraviti čim se završe izbori

"Glumeći ljude iz naroda, oni koji su odavno odnarođeni od svog naroda, biće kažnjeni 29. septembra od strane građana Podgorice, jer građani vrlo lako prepoznaju glumce i folirante koji kada dobiju glas, više se ne javljaju ni svojoj nižoj partijskoj strukturi, a ne građanima"

12760 pregleda 19 komentar(a)
Milović, Foto: Boris Pejović
Milović, Foto: Boris Pejović

Kandidat za gradonačelnika Podgoričke liste Andrej Milović kazao je da su političke partije danas izvršile "desant" na podgoričku pjacu - Gintaš.

Kako je Milović napisao na nalogu na mreži X, to je dokaz da su "radi glasova spremni da se pojave među onima koje odmah zaborave čim se završe izbori", i da postanu nedostupni do sljedećih izbora.

"Glumeći ljude iz naroda, oni koji su odavno odnarođeni od svog naroda, biće kažnjeni 29. septembra od strane građana Podgorice, jer građani vrlo lako prepoznaju glumce i folirante koji kada dobiju glas, više se ne javljaju ni svojoj nižoj partijskoj strukturi, a ne građanima. Građani, ne nasijedajte na prevaru i glumu - kaznite ih. Podgorička lista predstavlja glas građana i vratićemo Podgoricu građanima", rekao je Milović.

Bonus video: