Abdić: Riješićemo pitanje legalizacije

Živković je istakao da će predstojeći izbori determinisati trendove na političkoj sceni Crne Gore, te da će rezultati 29. septembra pokazati da je Vlada izgubila povjerenje u Podgorici

13011 pregleda 31 reakcija 31 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković i nosilac liste "I riječju i djelom!" Nermin Abdić posjetili su večeras mjesnu zajednicu Zlatica i tom prilikom razgovarali sa građanima u sklopu kampanje za predstojeće izbore koji će se održati u Podgorici 29. septembra.

Živković je, saopšteno je iz DPS-a, istakao da će predstojeći izbori determinisati trendove na političkoj sceni Crne Gore, te da će rezultati 29. septembra pokazati da je Vlada izgubila povjerenje u Podgorici.

On je istakao da se sa aktuelnom vlašću "koju čine nacionalisti i populisti jedino može izboriti snažna građanska i evropska stranka kakva je Demokratska partija socijalista", te da su predstojeći izbori prilika da DPS pokaže stabilnost i kontinuirani rast partijskog rejtinga

"Obaveza je svih u partiji da u tome pomognu, jer je jedino glas dat DPS-u siguran glas koji će poći na tas odbrane državnih interesa. Sve ostalo je rasipanje glasova i - namjerna ili ne, pomoć aktuelnoj parlamentarnoj većini. Ne dozvolimo da se crnogorski glasovi rasipaju, važno je da ih koncetrišemo na jedinu sigurnu branu Crne Gore a to je Demokratska partija socijalista.”

Abdić je obećao građanima da će se nova lokalna vlast angažovati da se u što kraćem roku riješi pitanje nelegalno izgrađenih objekata, uz zalaganje da se legalizacija omogući i onim licima koja su izgradili objekte na svom zemljištu nakon 3D ortofoto snimka.

On je, takođe, govorio o unapređenju komunalne i putne infrastrukture u naredne četiri godine.

Bonus video: