Abdić: Nova panoramska žičara i valorizacija Duklje učiniće Podgoricu turistički atraktivnom lokacijom

"Nova uprava će u potpunosti valorizovati potencijale Duklje i otvoriti ne samo novu perspektivu za razvoj Pipera već i turističkog potencijala Podgorice u cjelini"

7351 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Nermin Abdić, Foto: DPS
Nermin Abdić, Foto: DPS

Nosiolac liste "I riječju i djelom!" Nermina Abdića kazao je da Podgorica zaslužuje da bude ne samo administrativni i društveni centar Crne Gore nego i atraktivna turistička destinacija koja će sadržajem privlačiti turiste tokom čitave godine.

Kako je saopšteno iz DPS-a, Abdić je rekao da su kroz program su predvidjeli i izgradnju panoramske žičare čija će bazna stanica biti kod mosta Milenijum, međustanica na Malom brdu i završna stanica na brdu Trijebač.

Abdić je kazao da na Trijebču planiraju izgradnju izletničkog centra sa svim adekvatnim sadržajima za odmor i slobodno vrijeme turista ali i porodica sa djecom.

"Osim toga, nova uprava će u potpunosti valorizovati potencijale Duklje i otvoriti ne samo novu perspektivu za razvoj Pipera već i turističkog potencijala Podgorice u cjelini. Ovo je samo dio stvari koje planiramo uraditi u narednom periodu kako bi Podgorica postala atraktivna cjelogodišnja turistička destinacija", rekao je Abdić.

Bonus video: