SNP: Sjednica u petak, konsenzusom skratiti mandat SO Berane

"Ukoliko bi se ispoštovao dogovor i na zakazanoj sjednici skratio mandat aktuelnom sazivu lokalnog parlamenta, riješila bi se višemjesečna politička kriza koja je do sada nezapamćena u Beranama", saopštio je odbornički klub SNP-a

8019 pregleda 20 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Odbornički klub Socijalističke narodne partije (SNP) u Beranama je saopštio da je na današnjem kolegijumu šefova odborničkih klubova, održanom kod predsjednika Skupštine opštine Berane Miluna Rmuša, postignut dogovor da sjednica tog lokalnog parlamenta bude održana u petak, 20. septembra.

Jedina tačka dnevnog reda na toj sjednici trebalo bi da bude „Skraćenje mandata sazivu lokalnog parlamenta“.

Današnjem kolegijumu, kako je saopšteno, nisu prisustvovali šefovi odborničkih klubova ispred Demokratske Crne Gore, Berane sad, Ujedinjene Crne Gore i Prave Crne Gore.

"Ukoliko bi se ispoštovao dogovor i na zakazanoj sjednici skratio mandat aktuelnom sazivu lokalnog parlamenta, riješila bi se višemjesečna politička kriza koja je do sada nezapamćena u Beranama", saopštio je odbornički klub SNP-a.

Pozvali su ostale odbornike da podrže predlog Vlade, da konsenzusom skrate mandat Skupštini opštine i time prekinu "nastalu agoniju".

Bonus video: