Abdić: Vrijeme je da se Podgorica vrati razvoju

"Realizacijom projekta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Tološi će konačno biti priključeni na sistem fekalne kanalizacije, čime će se riješiti jedan od najvećih problema ovog naselja"

8762 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nosilac liste "I riječju i djelom", Nermin Abdić kazao je da je krajnje vrijeme da se Podgorica vrati razvoju.

On je govorio večeras na tribini Demokratske partije socijalista (DPS) održanoj u MZ Tološi.

Abdić je, saopšteno je iz DPS-a, poručio Tološanima da će taj dio grada nakon 29. septembra "konačno dobiti svu neophodnu infrastrukturu koju zaslužuje, kao jedno od najbrže rastućih podgoričkih naselja".

"Realizacijom projekta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Tološi će konačno biti priključeni na sistem fekalne kanalizacije, čime će se riješiti jedan od najvećih problema ovog naselja", rekao je Abdić.

DPS tološi
foto: DPS

On je obećao građanima Tološa da će partnerski doći i do najoptimalnijeg rješenja kada je u pitanju pokrivenost tog naselja javnim prevozom.

On je podsjetio Tološane na to da su gradske uprave na čijem čelu su predstavnici DPS-a "uvijek radile sve kako bi ispunili zahtjeve građana, za šta je možda i najbolji primjer izgradnja objekta osnovne škole u njihovom naselju čiju donaciju je obezbijedio Glavni grad od strane jedne društveno odgovorne kompanije".

Potpredsjednik DPS-a Jevto Eraković kazao je da je Abdić "gradonačelnik i domaćin kakvog Podgorica zaslužuje".

DPS tološi
foto: DPS

"Podsjećam da je pod upravom koju je vodio DPS u Podgorici napravljen most Milenijum, jugozapadna zaobilaznica, bulevar prema Zeti, Zlatici, Donjoj Gorici i stotinu kilometara drugih puteva kroz Glavni grad. Samo u mandatu prethodne uprave realizovano je 150 miliona investicija, a Podgorica je od početka 2000. do 2022. godine postala moderan, savremen i evropski grad. Zaustavili smo se na tom putu razvoja i sada moramo nastaviti dalje. Siguran sam da je Nermin pravi izbor i da će kao gradonačelnik vratiti Podgorici onaj šmek i prepoznatljivost koju je oduvijek imala", rekao je Eraković.

Bonus video: